0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu açılalı baya olmuş geri dönüp bakmadım.Ertan araç almışsındır ?
Yok abi alamadım daha ama kararımı verdim, 2014 tamamen siyah premium geliyor hayırlısıyla
Hadi hayırlısı. Geliş tarihi belli mi peki ? ( Düğün tarihi sorar gibi oldu =) )
Tam net değil ama ilk teslimatta alacağım. Kuvvetle muhtemel ocak sonu olur.
Ertan ellerinde premium yokmu sırami veriyorlar yani:-\
2014 istediğim için yılbaşından sonraki tarihte alabiliyorum zaten, dolayısıyla normal görünüyor.
Anladım. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
3 ay zor geçecek desene =) değecek inş.
Hayırlısı olsun güzel seçim ben de 2011 yılında bu çelişkiyi yaşamış ve corolla zenon/at almıştım.Şu aralar bendeki olay sıfır c sınıfı mı yokda ikinci el E sınıfı mı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-caddemotors-2.el-den-legacy-245hp-si-drive-fiyat-dustu-140994538/detay aklımdaki ve bana çok yakın olan seçeneklerden biri
Abi bu ancak ikinci araç olarak kullanılır. Sürekli 4x4, dolayısıyla çok yakar iyi kaçar cinsten olur bu. Ancak petrolcüyle ortak olursan orası başka tabi
ErtanMehmet abi zaten petrol şirketinin muhasebecisi.
Tamam abi o zaman şimdi oldu. Diğer türlü ben ilanı gördüğüm an sayfayı kapatırdım.
Benim beklemede olduğum iki araç var; bunlardan biri olursa olacak, değilse ya yine camy peşine düşecem,ya subaru yada sıfır corolla olacak.Ama araç almam şart. Hanım "Arabama binebilir miyim" espirilerine başladı Diğer yandan faiba uzun yolda sıkıyor)
M.Ali abi benimde V6 alasim var ama korkuyorum.