0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar sizce avensis elegant extra mı yeni corolla premium mu? İkiside 0 km olarak kıyaslarsak hangisi daha önde olur? Corolla yeni daha avensis ise d sınıfı fakat seneye yeni kasa gelecek muhtemelen.Birde 2013 model bir avensis denk geldi fiyatı 55000 lira civarında hangisi alınır?
İyi de ikisi aynı segment araçlar değil ki. Kıyaslaması yalnış olur. He desen ki corolla mı civic mi, bak o zaman üzerine tartışılır. He illa birini seç kardeşim dersen ben Avensisi seçerim. Fiyatı da gayet uygunmuş, hemde 2013 model. Super.
Ben sınıf açısından değilde donanım açısından soruyorum.Fiyat olarak uygun ama 1 sene sonra yeni kasa gelecek olması düşündürüyor.
Elegant comfort dan donanım olarak üstündür. Model önemli değil. Aynı modelin elegantı herzaman comfort dan daha fazla özelliğe sahiptir. Toyota için bu geçerli. Ama dediğim gibi fiyat bence gayet iyi.
Birisi elegant extra diğeri premium kaldıki avensistede premium donanım var ve elegant exranının üst seviyesinde.Ama yinede kafam karışık baya
O zaman kısmet demek düşer bana. Hakkınızda hayırlı olan hangisi ise o olsun inşallah.
Avensis.... başka söze gerek yok .
Şu yeni kasa takıntım olmasa düşünmeyeceğimde işte....
Yeni kasa her zaman candır. Biraz sabredin yeni kasa alın bence. Madem öyle bir imkanınız var.
dün test sürüşünü yaptım dizel corollanın şu an ki avensis yeni kasa corolladan çok daha üstün bir araç açık ve net kimsede aksini iddaa edemez amma ve lakin avensis performans olarak corolladan azcık daha kötü alt devirlerde
Avensis ağır abidir her zaman.. Şehir içi ağır ve asil.. Şehir dışı tam bir konfor aracı yer uçağı..Hele birde bu ara 2.0 yeni kasa premiumlar düşmeye başladı sahibinden.com da.. 1.6 parasına ki deri koltuk ve ısıtmalı F1 vitesli falan dadından yenmez..
Kesinlikle fakat dediğim gibi şuanda alsam seneye yeni kasa çıkacak ve hevesim kaçacak açıkçası.Birde yakıt olayı çok yüksek avensisin corollaya göre.Ben senede 20000 km yapıyorum ortalama bunu düşününce gönlüm corollaya kayıyor,kasada 3 sene gider zaten.Skoda octavia dizele niyetimde var ama onunda ikincielde değer kaybı fazla diye çekiniyorum.Avensiside corollayıda denedim ve avensisin daha ağır bir havası var fakat kasa durumu ve yakıttan dolayı çekiniyorum.
1,6 larda lpg sıkıntısız.. yine avensis Bende 2,0 avensis var corolla kadar yakıyor diyorum inanmıyorlar