0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok absürt gelmiyor kulağa ama....dışarıdan bakıldığında düşünsenize tofaş satıyorsunuz ama bahçenizde toyota var:)
Bizim fabrikanın bahçesinde envai çeşit araba var chevi blazerinden tutta 500SEC e kadar çalışanların araçları.Arada Serçedesleride atlamamak gerek. Hiç kimsenin takıldıgı yok.
siz söylediniz hyundainin de yaptığını duydum diye:))) keyif adamın keyfi:)) telsimde görevli üst düzey bir yöneticinin telefonu 532 ile başladığı için uzan tarafındna kovulduğunu bilyoruz:) buna neden şaşırıyoruzki? yapılanı doğru demiyorum ama şaşırmayada gerek yok:)
Ferrari fabrikasının bahçesine başka marka alınmasa bu efsane olur , ama tofaş yapınca yadırganıyor
Ahmet bey aracınız 1,8 mi ? avatarınız benim eski avatarıma çok benziyor birden şaşırdım.. Bende ek olarak o yazının altında forumun stikeri var..
kim ne derse desin bu ülkede en cok araç satan firma Tofaş yada ikinci.Bugun beğenmeyebiliriz ama Türkiye şartlarında doğanda şahinde gerçekten kaliteli arabalarmış o kadar hor kullanılmaya rağmen hala ayaktalar.COk övdüğümüz arbalarımızı 30 40 bin bakıma götürmeyelim bakalım ne hale gelecekler.
zeki bey dediğinizde kısmen haklısınız ancak bu ülkenin insanları çok daha kaliteli araçları hak ediyor bence.yıllarca kuşları bizlere geçirip durdular,son model doğan slx in donanımı 1982 model bir bmw inin donanımınınkinin yanında gülücükler içinde kalırken cefakar yurdum insanı önüne sunulanla yetinmesini bilerek aslında büyük bir alicenap lık göstererek sinesine çekmiştir. bunları yazarken arabayı sürmeyi kartal ile öğrenen ve halen o kartala hayran olan biri olarka söylüyorum,)