0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrecim garanti bittiyse yetkili servislere gitme , özel servisler gayet iyi , fiyatı da uygun oluyor..Yetkili serviste çok istiyorlar.. Yetkili servise gidip neler yapılacak / değişecek bunları öğren , özele de git sor eğer aynı ise yaptır.. Tabi fiyat almayı unutma babana selamlar.
Önce servisten fiyat alma bahanesi ile yapılacaklar listesi alın, sonra zaten duruma göre şekillenir Sadece yag bakımı ise hiç gerek yok 2-3 katı fazla para vermeye...
Bir kiside dememis ki arac 1.3 mu 1.4 mu 1.6 mi Arac dizel ya da benZinli ise fiyat degisir.Auris bolumunde de bulabilirsin Emrecim maliyetini bakimlarin, ama ekonomik olacagini sanmiyorum Cunku Yetkili serviste 30.000 km bakimi 67 lira yani bu bakimin 100 lirasi garanti.
Sercan abicim 1.6 dizel toyota yok diye biliyorum :O birde ben benzinli olduğunu yazmıştım auris bölümüne baktım yeterince bilgi edinebildim yardımın için çok teşekkür ederim
Bende 1.6 Dizel demedim ki Yagini Ufuga sor orjinal japon yaglari var ama kargoda sorun olur mu bilmem.Filtrelerin ne zaman degisti?
bilmiyorumki ne zaman değişti
O zaman tavsiyem Asakashilerden kullanman
ne zaman değiştiğini nasıl anlarım :O
Filterelerin durumu onemli aslinda kardesim, polen filtresini her 10.000km bir degistirmeni tavsiye ederim, hava filtresinide bak Ya da bir ustaya goster iki dakikada duruma gore hareket edersin.
abi araba bize 30 km de geldiği için pek fikrim yok ama sahibinin 10,000 20,000 30,000 bakımlarını servisten yaptırdığını biliyorum
Tamam hava filtresi degismemis olabilir, 40.000 ya da 30.000 km de degisiyor duruma gore.
Bu hafta içi Allah izin verirse lastikleri değiştircez bir tanıdık var oraya soralım gitmişken
Aynen
Emre Ufuk abiye sor o sana soyler bizde bakimi Ufuk abimin mekaninda yaptik parcalar vb kaliteli