Gönderen Konu: Corolla Arka camdan gelen ses  (Okunma sayısı 1549 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Corolla Arka camdan gelen ses
« : Temmuz 18, 2013, 02:44:16 »
merhaba  arkadaşlar, 2009 model Corolla'm var, uzun bir süre arka camdan gelen bir ses vardı, özellikle sıcakta bekledikten sonra hareket edince rahatsız edici bir hal alıyordu. Buraya bu konuda yazan arkadaşları da görmüştüm. Bursa merkez çavdarlı Toyota bayi sorunu giderdi. Daha önceden de gitmiştim ama sorun çözülmemişti usta daha önceden de başıma geldi onun için biliyorum diye cevap verdi. Böyle bir sorunu olan varsa bilgi alabilir.

Toyota Club Türkiye

Corolla Arka camdan gelen ses
« : Temmuz 18, 2013, 02:44:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Arka camdan gelen ses
« Yanıtla #1 : Temmuz 18, 2013, 03:20:24 »
2009 dizel corollamizda da ayni sorun var. arka cam sag ust kosede camin tirnak gibi biseyi var dosemenin altinda tam oradan geliyor. gunes altinda uzun sure kalinca hareket halindeyken cizirti ve catirti yapiyor sanki cam patliyacakmis gibi oluyo. 1200km sonra servis zamani geliyor. serviste baktiracaktik. sizin sorun nasil cozuldu? galiba ayni sesten bahsediyoruz. servise direk cozumu soylesek iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #2 : Temmuz 19, 2013, 02:17:35 »
Emrah bey sanırım aynı sorundan bahsediyoruz söyleyin 5 dk bile sürmedi, ben uzun süre aynı sıkıntıyı çektim eğer yine olmasaydı camı kırıp tekrardan taktırmayı bile düşündüm, o derece sinir bozucu bir olay. Allahtan şimdi düzeldi. hatta camı içerden elinizle ittiğiniz zaman bile aynı sesi duyacaksınız. Servise gidince arabayı biraz güneşte bekletip teste çıkmanızı tavsiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2013, 03:36:09 »
gittigimde sorunu anlayamazlarsa sizin gittiginiz servisi aramalarini isticem. :)):)):)):)):)):)):))
bende cami kirip kaskodan degistirmeyi dusunmedim degil. dediginiz gibi cok sinir bozucu bi ses. insallah cozum bulurlar. cok tesekkurler ilgilendiginiz icin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #4 : Temmuz 19, 2013, 03:39:42 »
İnşallah çözülür nasıl sinir bozucu bir şey olduğunu biliyorum.