0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkes aynı konuyu açmış gördüm ama benim sorumu tam olarak bulamadim,2016 auris 1.33 life a hiz sabitleyici takilabiliyor mu? Servisi aradim bugün sordum biz takmiyoruz dedi,dişarda 100 tl'ye takiyorlar dedi,okudugum konularda servisin taktigi yaziyordu,kafam karisti,bilgi sahibi olan arkadaslar bilgilendirirlerse sevinirim.
direksiyonun düz haline göre en altta küçük bi delik var. o delikten önce ışıkla bakın ve teli görün. o tel direksiyon tutuş pozisyonuna göre yüzünüze doğru değil karşıya doğru kaldırılacak. sağa sola değil yani ileri geri şeklinde yayı tornavida ile oynatın tık sesi gelince atıyor zaten. sonrakilerde biraz kastırınca çıkıyor.Mesaj Birleştirildi: Haziran 13, 2016, 19:15:15servislerin kendi politikaları, takıp takmamak servisten servise değişiyor. aracınıza takılıyor diye biliyorum. ışıkları yanmıyor olabilir.
kol geldi. kapak alındı. ama yarım saat uğraştım sökemedim airback denen zımbırtıyı..
Arkadaşlar bisey dikkatimi çekti frene basıp tekrar crusie aktif yaparken kolu yukarı doğru bir kere çekince eski hızımiza geliyor bu kabul ama bazen tek seferde yukarı yapınca devreye giriyor bazende ard arda yukarı iki kere yada yukarı dogru uzun süre tutunca giriyor normal de bir kere yukarı yapınca aktif olmasi gerekmez mi kolda bir sorun olabilir mi @Ahmet Güve (8047) abimiz ve diğer kullanıcıların yorumlarını bekliyorum
BUgün toyotadan biraz samimi olduğum bir arkadaş ile görüştüm 1,33 LIFE aracıma hız sabitleyici taktırabilirmiyiz diye LIFE araçlara takmadıklarını ve takıldığında devreden çıkmama gibi sorunlar ile karşılaşılabildiğini ve aracın muayeneden ağır kusurlu olarka geçtiğini belirtti. Servi yetkililerinden aldığı ve bana ilettiği bilgi bu şekilde 1,33 e CC kol taktırıp muayeneye giren var mı ? bu söylenenler ne kadar doğru ?
Ankarada Dörtnal Toyota Özel servisi var. Size yardımcı olacaklardır