0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O bisiklet kontra olabilir mi? Kontra candır.
Videodan 2 tanesini bende yapıyordum çok öncelerden Cahillik işte.
Muhtemelen öyledir, el freniyle yapamaz sanırım.Aktif bir bisiklet kullancısı olarak görüntüleri mükemmel buldum
Enes bey heyecanınıza biraz tuz ekmiş olacağım kusura bakmayın, aktiften kastım günlük şehir bisikleti kullanıcısıyım. Ama inanın bulunduğum ilçede bahsettiğiniz tarz bir grup olsa tereddütsüz katılırdım. Çocukluğumda da çok seviyordum hala daha seviyorum bisiklet kullanmayı.
Ooo üstad "aktif bir bisiklet kullanıcısıyım" değince merakımı celbetti. Zonguldak' da mı sürüyorsunuz? Grup falan vardır muhtemelen. Haftalık koşular, turlar.. Bende Bursa da devam ettirmeye çalışıyorum bu sporu. İki hafta önce Uludağ' a çıktık grupla. Sarıalan, Oteller Bölgesi civarı. Çadır kurduk kamp yaptık. Güzel vakit geçirdik. Bisiklet ayrı bir spor. Yaşamak lazım. Bu arada bisikletim Giant XTC karbon kadro, Shimano XTR komple takım. Ağırlık 10.30kg. Böle biranda heyecanlandım mazur görün.
Öyle asfalt varda biz mi yapmadık!
Gel gel aradığın burada Aktif her salı-perşembe akşamları şehir civarında 30-40 arası turlar, pazar günleri şehirlerarası turlar vs.Benim ki Bianchi Miles Colorado Riders edition Şehir bisikleti gerçi ama ekip karışık Down hill ci manyak kardeşlerimizde var http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=51054.0