Gönderen Konu: 2008 corolla D-4D mmt elegant Almak istiyorum  (Okunma sayısı 1210 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 58000
  • Model Yılı: '07
  • 6 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
2008 corolla D-4D mmt elegant Almak istiyorum
« : Temmuz 16, 2013, 16:19:56 »
merhaba arkadaşlar
bende 2007 model auris 1.6 elegant xenon+vsc
araç var.

ancak sedan bir araca geçmek istiyorum.
nakit sıkıntımdan ötürü ve fazla da para harcamak istemediğimden 2008 COROLLA 1.4 D-4D DİZEL OTOMATİK ELEGANT gümüş gri, almaya karar verdim.
internetten bir araç buldum. kilometresi de 75000 de.

1- benim araçta radyonun ve vites kolunun olduğu yerlerde çok fazla çatırdama yapıyor. sert plastikten dolayı dedi servis. acaba corollalarda bu ses var mı yok mu?
2- koltuklarım bej oldugundan ufak cocuk da var bizde o yüzden siyah koltuklu araç almam lazım
3- aracım lacivert, güzelce saatlerce aracımı yıkıyorum , 2 saat sonra leş gibi toz oluyor :( oo yüzden kir belli etmeyen araç istiyorum :)
4- direksiyon altından takırtılar geliyor, corolla da bu mevcut mu?
5- benzinli konforu dizelde olmaz ama en azından aracın gücü iyi mi? yani çift yön tek şerit bir yolda gaza basınca öndeki kamyonu rahat geçebilir miyim :)
6- kişiyi aradım aracımın üstüne 5000TL istedi. sizce değer mi?

konu cevaplandıkça aklıma farklı şeyler de geleceğine inanıyorum. şimdiden teşekkürler :)
AURIS 1.6 MMT Elegant

Toyota Club Türkiye

2008 corolla D-4D mmt elegant Almak istiyorum
« : Temmuz 16, 2013, 16:19:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '09
  • 111 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 corolla D-4D mmt elegant Almak istiyorum
« Yanıtla #1 : Temmuz 16, 2013, 16:37:22 »
ben efsaneden sonra 2009 manuel dizel elegant ile cok sıkıntı yasıyorum.performansindan memnun degilim.heleki arabada 4kisi ve bagaj dolu ise tam iskence. sirf merakimdan uzun yolda 80 i hic gecmedim cok dikkatli kullandim  700 km yol yaptim 126tl mazot yakti. baska bir zaman ayni yolu limit uzeri gittim 180tl yaktim. ama konfor olarak yol tutus olarak efsaneden iyi geldi.

dedigin takirti malesef var. sonki bosluk varmis gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '14
  • 10 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 16, 2013, 17:32:08 »
hb araçtan sedana geçip performanstan memnun olan azdır.
Benimde kafama takılan bir konuydu zamanında çocuk yeni olmuştu vs ama arkadaşımın corollaya binene kadar.
Bence corolladan auris e geçmek isteyenlerin üstüne para vermesi lazım :) Bence değmez ama kullannmadan da bilemezsin.
Yarın araç alsam yine hb alırım bagajı yokmuş,darmış,koltuklar kremmiş işin espri kısmı kendine bir sor sedana geçmeye hazırmıyım diye sonra yine düşünelim
Herşeyi bilmene Gerek Yok. Haddini Bil yeter !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 16, 2013, 18:09:14 »
hb araçtan sedana geçip performanstan memnun olan azdır.
Benimde kafama takılan bir konuydu zamanında çocuk yeni olmuştu vs ama arkadaşımın corollaya binene kadar.
Bence corolladan auris e geçmek isteyenlerin üstüne para vermesi lazım :) Bence değmez ama kullannmadan da bilemezsin.
Yarın araç alsam yine hb alırım bagajı yokmuş,darmış,koltuklar kremmiş işin espri kısmı kendine bir sor sedana geçmeye hazırmıyım diye sonra yine düşünelim
HB candır abi sedan ne öyle sırt çantası gibi yaşlı işi. :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • corollamı özledim
  • Model Yılı: '11
  • 10 kere teşekkür etti
  • 39 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 16, 2013, 18:37:49 »
HB candır abi sedan ne öyle sırt çantası gibi yaşlı işi. :D

çocuk arabasını ve bavulları ön koltukta otostopsu gibi taşıdığın zaman sedancıları anlarsın. sedan rahatlıktır.
Chevrolet Cruze 40,000 km 2011

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 16, 2013, 19:36:03 »
çocuk arabasını ve bavulları ön koltukta otostopsu gibi taşıdığın zaman sedancıları anlarsın. sedan rahatlıktır.
Ona daha çook var abi. :) Bagaj yılda 2-3 defa lazım oluyor tatilden tatile.Fazla hacim ihtiyacı olduğunda koltukları katlıyoruz yeterli oluyor.Şehir içinde park sorunu da olmuyor.Genç ve 3-4 kişilik aileler için ideal.Zaten Avrupada bakarsanız HB ve Station araçlar satılıyor.Adamlar sedanı gereksiz görüyor.Dar ağız yüzünden bagaja televizyon bile alamıyor sedanlar.Özellikle Almanya da önceki nesil Auris iyi satış rakamları yakaladığı için Toyota da yeni kasa da hemen Auris Wagon'u piyasaya sürdü. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D