0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracıma Yeni Jant Aldım Üstündeki Lastikler Uymadı Bende Patlas V Serisi 205 40 17 Lastik Aldım Ama Araçda Yol Tutuşu Diye Bişey Yok Kuru Zeminde Böyle İse Islakda Düşünemiyorum.. Acaba Bilgisi Olan Varmı :S Lastik Hatalı Üretim Olabilirmi Ters Takılma Durumu Olabilirmi Lastiğe İnternetde Baktığımda Üstün Yol Tutuş Yazıyor Ama Anlamadım Gitti Lastik Resmide Aşağıdaki Linkdehttp://www.lastikstore.com/PETLAS-20540-z17-velox-sport-pt711-reinf-84w_180.html
Benim Biraz Araç Evrim Değiştirdi Evet Aracım Auris Ama Kendi Orjinal Jantlarını Kullanmıyorum O Yüzden 205 40 17 Kullanıyorum205 45 17 De Bile Arka Lastik Çamurluğa Sürtüyor Esnediği İçin..
Dün Lastikciye Tekrar Gittim Teste Çıktık Adamda Kullanırken Aynı Benim Sorun Dediğim Konuları Oda Yaşadı Ama Bu Normal Dedi Makas Attığında Araç Toplamıyorsa Sıkıntı Olur Dedi Ayrıca Lastikler Daha Çok Yeni Biraz Otursun Lastik Janta Dedi Tamam Dedim Gittim Jant Ölçümde Normal Aslında 5*114
benim için hiç rahat değil valla orjinal lastik boyu ile %5 küsür fark var...
o bijon aralığı onu değiştiremezsin zaten jant ofsetin standart olarak ET45 olması lazım.yeni aldığım %90 ihtimal ET35'tir. Bu da 1cm dışa çıkık olduğu anlamına gelir.ET45 ile 205/50R17 kullanırsan hiçbir şekilde sürtme olmaz.