0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bahçelievlere yakın olan hayırsever perşembe günü arabayı gösterecek biri aranıyor. ilgilenenlere duyrulur
biraz detay verebilirsen belki yardımcı olabilirim. sanırım ikinci el araç alımı ile ilgili yardıma ihtiyacın var.
Levent taraflarindayim biraz uzak ama araci bu tarafa getirebilirsen gosterebiliriz ya da ogrenmek istedigin baska bisi varsa kardesim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-16000-tl-pesinle-senetle-vadeli-2007-leon-en-dolusu-lpg.li-130960627/detay/bunu düşünüyorum
bende ramoyla konuştum işe başladım dedi ben de dedim ki sercan abi halleder. yanıldım ellam
Ben Mazda 3 e tipsiz diyordum ama şu anda herkesin huzurunda mazdadan özür diliyorum....
Leondan tipsiz tabi
naaaaaahsıl bakıyosun sen öyle
Şunlardan birini al daha iyi 96 tipo 1.6 - 94 corsa 1.4 swing - 99 astra gl/ac - 2006 corolla terra hb otm. - 2005 avensis 1.6 comfort - 99 BMW 3.20 i.A - 2006 sw megane authentique - 99 passat 1.8 comfortline
Onun hakkında çoooook konuştuk bizonunla Leon değil o FR
Aynen yanlis olmasin FR o, yaniyo ortalik yaniyo.
Alda makina gör... Mazda 3 aldırcam sana 2,43 ile 3 57yi iftardan sonra izle ama 4,42den sonrasını da ramazandan sonra CrispyClean | S.O.S. Slammed Of Siam Meet2 on Vimeo