0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaşlar2010 corolla 1.4 D classaraç sahibiyimaracımı henüz tam tanımıyorum yeni aldım 200liralık bir dizel yakıtla ortalama kaç km gitmesi gerekir lpg li aracımla 110 liralık gaz 430-450 km gidiyordu bu gösterge ile aşagı yukarı aynı rakama geliyor yani 800 km yol bilgisayarı bilgisi yol bilgisayarı rakamları ne kadar tutar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler
2010 m/m makyajlı kasa: 6 litre yakıyorum temizinden. 6 x 4,5 = 27 TL ediyor 100 km de
Vay be ilk dizel aracı aldığımızda km de 15 krş yakardık . İkiye katlamışız durmak yok yol yapmaya devam .
bu mazot 3 lira olsa ona bile razıyımbu arada arkadaşlarım yakıt tüketimini duyunca inanmıyorlar,diyorumki şehir içi buşehir dışı 5 litreye kadar düşüyor diyorum(en sağ şeritten 90 la gidince herkes bu rakamları yakalar sanırım , devir ekonomi devri, hız yapmanın manası yok )
Aracin daha az yakit tuketmesi e basta bakimlarinin duzenli yapilmasi ve aracin limitlerini dkkkate alip yol ve hava kosullarina gore surmege baglidir.