Gönderen Konu: Önemli bir konuda fikirlerinize İhtiyacım var.  (Okunma sayısı 860 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
Önemli bir konuda fikirlerinize İhtiyacım var.
« : Temmuz 15, 2013, 01:34:03 »
Arkadaşlar herkese merhaba , ve hayırlı ramazanlar ..

Benim 3.500 liraya ihtiyacım var , öğrenci olduğum için bankadan kredi çekme lüksüm yok , sağdan soldan da bulamadım dost kötü günde belli olur tabirini yaşıyorum şuan..

Kredi dışında nerden para bulabilirim ? 3.500 alıp 5.000 ödemeye razıyım , ki ödeme şeklim arife günü 1.000 lira kalanı bayramdan sonraki 2 hafta içinde ..

Aklıma bir fikir gelmiyor , faktoring tarzı yerler verir mi bilemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var. herkese her türlü güvenceyi de verebiliyorum.
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Toyota Club Türkiye

Önemli bir konuda fikirlerinize İhtiyacım var.
« : Temmuz 15, 2013, 01:34:03 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Önemli bir konuda fikirlerinize İhtiyacım var.
« Yanıtla #1 : Temmuz 15, 2013, 01:40:39 »
Arkadaşlar herkese merhaba , ve hayırlı ramazanlar ..

Benim 3.500 liraya ihtiyacım var , öğrenci olduğum için bankadan kredi çekme lüksüm yok , sağdan soldan da bulamadım dost kötü günde belli olur tabirini yaşıyorum şuan..

Kredi dışında nerden para bulabilirim ? 3.500 alıp 5.000 ödemeye razıyım , ki ödeme şeklim arife günü 1.000 lira kalanı bayramdan sonraki 2 hafta içinde ..

Aklıma bir fikir gelmiyor , faktoring tarzı yerler verir mi bilemiyorum , fikirlerinize ihtiyacım var. herkese her türlü güvenceyi de verebiliyorum.

Öncelikle tavsiyem tefecilere borçlanmamanız olur .Diğer yandan bu tutarda limitli kartınız var ise veya başka birinden bulabilirseniz bazı telefoncular olsun kuyumcular olsun postan çekip komisyon ve kendi karlarını çektikleri tutardan düştükten sonra geri kalanı nakit ödüyorlar gerçi bu işi yapanlarda tefeci ama direk tefeciye borçlanmanızı tavsiye etmem . Bu şekilde eğer taksit yapmazsanız ortalama %3 gibi bir kaybınız olur .

Şimdilik aklıma başka bir şey gelmiyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 15, 2013, 01:46:48 »
Abi kredi kartı temin etmem zor etsem de 3.500 limitli yok.. bunu saglayan yerler biliyorum tanıdıgım ınsanlar ama kart yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 15, 2013, 01:54:13 »
Abi kredi kartı temin etmem zor etsem de 3.500 limitli yok.. bunu saglayan yerler biliyorum tanıdıgım ınsanlar ama kart yok

Kardeşim maalesef aklıma başka bir şey gelmiyor . Umarım en az zararla işini halledersin .

Acil olmazsaydı bankaların öğrencilere verdiği kredi kartları var her bankaya başvur diyecem ama anladığım kadarıyla acil . :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 15, 2013, 02:04:20 »
acil olmasa sorun değil ya , çünkü ay sonu zaten bana para gelecek önemli olan suan :S

neyse artık