0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
niye sırıtıyorum? Konunun altında ODTÜ reklamı çıkıyor.Bu arada Kanada Queen's Üniversitesi Biyomedikalde baya ileri
ben edirne teknik bilimlerden mezunum ama senin u bölümün ne zaman açılmış yahu:)
Ege tutarsa yanımdasın
Edirne yazma bence gece hayatından okuyamazssın:)
ondan sonra şehir dışı ve en sonda gitmeyi düşünmediğim üniversiteleri yazdım.
En temizi Trakya Insanlarida iyi davraniyor. Okumasida guzel oluyor.
1 yıl üniversite okuyup tekrar sınava girmek yerine bir yıl boyunca evde oturup ders çalışıp sınava girmen daha yararlı olacaktır aksi takdirde ne başladığın okula ne de sınav çalışmalarına tam ağırlık veremezsin. ben de çok yüksek bir puan alamamıştım sınava girdiğim yılda (2006) sınav sistemi değişmişti ve hayâl ettiğim bölümlerden birine yerleşemedim çünkü 1 yıl beklemek istemedim. üniversitenin ilk yıllarında bir yandan tekrar sınava hazırlanan arkadaşlarım oldu fakat çoğu ilk sınavda aldığı puanlara ulaşamadı. eğer gerçekten olmazsa olmaz dediğin bir bölüm istiyorsan 1 sene tekrar hazırlanmakta fayda var, seneye oldu da düşük puan alırsan o zaman seçeceğin bir bölüme yerleşirsin. bu arada istanbul başta olmak üzere bilgi almak istediğin devlet üniversiteleri varsa yardımcı olabilirim.
Bende EGE myo da okuyorum 2 yıl bitti okul bitmedi 3 yıl oldu bile üniversite olarak çok güzel bir yer ama sonuçta MYO olunca kampüsün dibinde ;( Aşk itirafı bol bir yüksek okul https://www.facebook.com/EgeMyoItiraf?fref=ts
gerisine karışmam, ama gitmeyi düşünmediğin yeri tercih listene yazma...
+1905 Gelirsen görüşelim abiciğim Edit:imla
Ege - Akdeniz gitme gördüğün gibi gezmekten okula gitmiyoruz sonra yaz okuluna kalıyoruz
Gelirsek oraya kadar ineceğini zannetmiyorum şu en üstteki üsküdar üniversitesi tutar bence
Yav gezmeye falan gelirseniz diyorum
ilke buralın küçük parkı bitmez izmir kötü bir yer
Geldiğimde sana ulaşırım Geçenlerde gelmiştik sen orda yoktun