Merhabalar Cengiz bey..
angel far olayını daha önce bende düşünmüştüm. Ama orjinal farı açma fikri bana pek cazip gelmemişti. Ama bildiğiniz üzere avensis T25 kasa da malum far kararması sorunu var. Bu sorun sizin de bahsettiğiniz gibi 2006 da değil 2007 de değişen makyajlanan avensisle düzeltildi. Benim aracım 2006

ordan biliyorum. Park lambalarını iptal edip angel halka takmak istiyorum demişsiniz yanlış anlamadıysam. Bu sizi vize de sıkıntıya düşürecek bir durumdur. Eğer sizinde farlarınız az gösteriyorsa bi kaç yolu var bu işlem için..
1-depo marka yan sanayi far alıp içini açmak (ki orjinal farlara göre daha kolay açılır)
2-istanbul'da mercek temizliği ve onarımı yapan firmalar var onlara gönderip hem mercekleri onarttırmanız ve angel halka montajını onlara yaptırmanız.
3-angel halka olmasa da olur ben orjinal severim derseniz bayiye gidip farlarınızı kontrol ettirin ve değişim isteyin. Bu ara bu tarz şikayetlerden dolayı farlarını değiştiren arkadaşlar var.. Forum içinde arama yapıp bulabilirsiniz.
çok fazla soru var

angel halkasının ölçüsünü bilmiyorum malesef. açmadan ölçülemez bende henüz açmadım. ama forumda diğer araçların farlarını açan arkadaşlar mevcut. Bknkz : mesut akın
navigasyon ve geri görüş kamerası tamamen isteğe bağlı özel bi durumdur. Tek başına bi cihazı 3000 tl ye alıp da takabilirsiniz yada 300 tl lik bir cihazı da alıp takabilirsiniz. zevk ve bütçe meselesi..
Avensis uyumlu cihaz demişsiniz ama yeni kasalarla karıştırmayın sakın.. Uyumlu olarak satılan cihazların hepsi universal cihaz olmakla beraber araca uygun çerçeve ile montaj yapılıyor. Eğer illa araca uyumlu olsun diyorsanız :
http://www.aliexpress.com/item-img/Avensis-DVD-With-GPS-For-Toyota-Avensis-2003-2007-Russian-With-3G-USB-Host-Silvery-model/1012689500.html#bunu tavsiye ederim sadece; fiyat olarak gümrük vergisi ve $ kurunu göz önüne almanızı öneririm.
son olarak imzamdaki araca bakarsanız benim nacizane çözümümü göreceksiniz.