0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Meslektaşız kardeşim. Ve ben de Erzurum da görev yapıyorum. Benim de sana tavsiyem Corolla alacağına bahsettiğin model bir Avensis alman. Yedek parçada biraz fiyat farkı olabilir lakin seni çok üzmez. Merkezde görev yapmadığına göre muhtemelen Sınıf öğretmenisin ki benden fazla alırsın = ) Temiz bir tanesini alırsan sıkıntı olmaz emin ol.-yakıtLPG olursa seni üzmez. Erzurum kışında bu kışın fiyatlarında ( ortalama 2.4o tl litresi ) 18-20 kuruş arası yaktım.-performansPerformans beklemeyeceksin. Zaten şeklinden de belli ağır araba. Fazla oynaşmaz ama iyidir.-sigorta/kasko masraflarıSigorta yerine göre değişir. Benim plaka 28 ve hasarım yok , iki hafta önce 193 liraya yaptırdım.-yedek parça Şu ana kadar bakım dışında herhangi bir masraf yapmadım. 2 yıldır kullanıyorum. Örnek vermem gerekirse servisten orijinal ön farın tek fiyatını bana geçen sene 880 TL demişlerdi = ) Bu gibi şeylerin dışında çok sıkacağını zannetmiyorum. -2. el piyasası ve donanım2. eli çok yok. Belli bir kullanıcısı da mevcut. Millet Corolla tutturmuş gidiyor. İnan Corollalara o para yazık. İç malzeme kalitesi yılına göre ve fiyatına göre çok çok iyi. Tek dezavantajı motor fazla bağırıyor ve biraz sert amortisörleri var bana göre. Temizinden bir tane al hocam memnun kalırsın.