0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tesekkur ederım saolun... Bgun spor yayları taktık bıraz karbon folyo aldım evın onunde canım skıldı aracın ıcınden bırkac yere karbon kapladım ılk deneyımım oldu fena da olmadı fotoları ıftardan sonra paylasıcam artık :)Herseyde bı hayır vardır abı Hayırlı ugurlu olsun aracınız kazasız belasız bının merak ettım aracınızın fotosu varsa gorebılırmıyım
Araç "eh işte" modelinde, içinin temizliği cezbedici oldu, kliması olmaması ve düz şanzımana göre yakıtının biraz fazla oluşu dışında efsanenin karakteristik özellikleri aynen mevcut. 98 Special olması da cabası.
Biz öğrenciyken sadece bisikletimiz var dı? bazı arkadaşla ne kadar şanslı. Çok güzel çalışmalarınız var. Tebrik ederim sizi. Abartı olmadan sade ve güzel.
Valla aslında kolay ama zor Ben baya bı ugrastım puf noktaları var aslında yaptıkca anladım 2. de sende anlarsın yaparken
Maşallah tr'de böyle araçlar görmek güzel.Hayırlı olsun arka tamponun. Çiziksiz kullanman dileklerimle.
çiçek çiçek maşallah varmı toyotanın bu arabası gibi arabası. Kazasız belasız inşallah
Paçalıkları çıkarma zamanı gelmiş..
Çok iyi maşallah.Renk ayrı bir hoşuma gitti. Boya işleri tamamlanınca tadından yenmeyecek. Fotoları bekliyoruz.
23 Ekim gecesi Pamukkale Üniversitesi önünde aracı yakından gördüm gayet güzeldi amerikan parklar falan sakin sakin gidiyordun. Ama acil jant istiyor.
sanki bir alperen kayımoğlu gördüm