0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah aracına Sinan Şu kamber olayından bahseder misin? Her rot balanscı yapabilir mi? öne ve arkaya hiç aparatsız oluyor mu? vs...
Tesekkurler.Kamberı ben kendım yaptım. Rot ayarı uzun zamandır aklımda vardı kamberıde yapınca bı rot ayarına sokalım dedık, ince ayar yanı kısaca. Nasıl yapıldıgına gelırse amortısorun altındakı(kampanaya tutturdugumuz) 2 tane cıvatadan usttekını kucuguyle degıstırıp (normalde orjınal cıvata sıfıra sıfır oturur atıyorum 10mm lık cıvata yerıne 7mm lık takınca) oradakı boslugu kastırarar guzelce sıkıyorsunuz. Boylece negatıf acı olusuyor onlerı bıraz daha basınca onlerede yapıcam
Biz öğrenciyken sadece bisikletimiz var dı? bazı arkadaşla ne kadar şanslı. Çok güzel çalışmalarınız var. Tebrik ederim sizi. Abartı olmadan sade ve güzel.
Konunun ilk mesajlarını okuduğumda keşke hiç ellemeseymiş dedim ama aşağılara indikçe kararım değişti, spoon lardan sonra harika olmuş cidden, heleki son kareler ve usdm tampon bambaşka olmuş, ön tamponda çok güzel, gerçekten çok beğendim.Spoonlar diğerlerine göre daha çok yakışmış bence Hayırlı günlerde kazasız belasız ve cezasız kullanmanızı dilerim
bir tane vida bile ekleme , böylece kalsın. güzel olmuş
adam yapmış bitirmiş. Mustafa abi ön tampon ortalama 600 TL filan , arka reflektör ise değişiyor piyasaya göre .