Gönderen Konu: USB üzerinden Youtube'da müzik dinleme  (Okunma sayısı 2511 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
USB üzerinden Youtube'da müzik dinleme
« : Temmuz 09, 2013, 10:08:39 »
Merhabalar,
çok ilginç bir problemle karşılaştım geçen hafta. Sizlerin arasında da benzer bir problemle karşılaşan varsa, önerilerini rica ederim.

2012 model Toyota Auris'e iPhone'u USB'den bağladım. Daha önce itunes'dan deneme amaçlı indirdiğim tek şarkıyı dinledim. Sorunsuz çaldı.
Daha sonra youtube'dan şarkı çalmayı denedim, birkaç aksaklık oldu. Tüm her şeyi kapattım, usb'yi çektim. Tekrardan usb'yi takıp, radyoyu açtım. Bu sefer youtube üzerinden şarkıları çaldı.
Ancak şöyle bir problem oldu. Youtube'dan 2-3 dakika şarkıyı çalıp her defasında itunesdaki o tek şarkıya bağlandı ve onu çalmaya başladı. Her yolu denedim ama o şarkıdan kurtulamadım. Teyp o şarkıya öncelik veriyordu sanki.
Ben de son çare, USB daha fazla o şarkıya öncelik vermesin diye, o şarkıyı sildim :)
Ancak, akabinde bir daha telefon USB'ye bağlanmadı. Youtube'dan şarkıyı başlatıyorum ancak teyp USB bağlı değil uyarısı veriyor. Ayrıca, telefondan da ses çıkmıyor, USB ile bağlı olduğu için..

Sizce problem ne olabilir, böyle bir şeyle daha önce karşılaştınız mı?
YA da siz youtube'dan müzik dinleyebiliyor musunuz, arabanızda..

Şimdiden teşekkürler,
Ferhat

Toyota Club Türkiye

USB üzerinden Youtube'da müzik dinleme
« : Temmuz 09, 2013, 10:08:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Ynt: USB üzerinden Youtube'da müzik dinleme
« Yanıtla #1 : Temmuz 09, 2013, 10:27:14 »
Merhaba, oncelikle telefonu araciniza nasil bagladiginiz ogrenmek sorunu duzeltmeye yararli olacaktir, Usb den telefon baglanmaz ya Auxtur ya da Bluetoothtur.

Bluetoothtan ise telefonun kaydini silin servis yetkilisinden rica edin iki kademeli baglanti saglasin yani hem telefon gorusmeleri icin hemde muzik dinlemek ya da oyun oynamak icin.

Auxdan baglandiysaniz diger baglantiyi kapatmalisiniz hem de telefondaki uygulamalari kapatmalisiniz. Zaten auxtan ne calarsaniz onu dinlersiniz.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey