Gönderen Konu: Dokunmatik Ekran olan Toyotalara Servissiz Navigasyon yüklenebilir mi?  (Okunma sayısı 2691 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Merhaba Arkadaşlar,

Günümüzde bir sürü crakli program var. Servis bu yazılımları ya usb üzerinden yada bluetooth üzerinden kuruyor diye tahmin ediyorum. Biz bu programı internetten bulamazmıyız. Fakat GPS sensörüde takılması da gerek elvet buda çok karmaşık bir işlem olmamalı bir soket ayrılmıştır heralde. Serviste bu yazılımlar için çok yüksek rakamlar isteniyor diye biliyorum. Navigasyon dışında dokunmatik ekranın diğer özellikleri internete girme, resim koyma gibi özellikleride bu yazılımlar sayesinde çözülebilir. Form sitesinde hız sabitleyici için yazılım yapanlara bile rastladım aslında bu iş içinde birşeyler yapılabilir diye düşünüyorum...Sizce?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0-
  • 3 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
bi fikri olan yok sanırım?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ben birşey diyemem abi ama servis eğer herhangi bir parça ilave etmeden veya değiştirmeden yapıyorsa yazılım işini belki sızmıştır yazılım internete
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
GPS cihazı dışında touch'un altına bir parça daha ekleniyor. Bu yazılım + dönüşüm kiti yurtdışında satılıyor türkiyede yok. Bu tür yazılımların cracklisini bulmak çok zor.

Navigasyon eklentisini önermem çünkü cep telefonlarındaki navigasyon programları hem daha güncel oluyor hem de trafik bilgileri alabiliyor. (iGO)

Ayrıca Ekim'de 2013 model aurislere toyota touch güncellemesi geliyor, yazılım türkçeleşiyor ve yeni corolladaki gibi oluyor. Şimdi navigasyonlu sisteme geçerseniz güncelleme alamayabilirsiniz/ güncellerseniz navigasyon gidebilir.

Yazılım toyota servislerinin ulaşabildiği bir server'a atılıyor, sonrasında servis bunu indiriyor, cd'ye yazıyor ve o cd vasıtasıyla cihaza kuruyor.