0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence bu yazılanlarda en ufak bir abartı olmadığı gibi, az bile yazılmış, çocukların erken ergenliğe girmesi eşcinselliğin aşırı derecede artması vs sebebi ne olabilir
ben de affınıza sığınarak bir soru sorsam; "s" "e" ve "x" harflerini subliminal olarak kafaya sokarak ne hedefleniyor acaba? ben bunu tam anlayamadım... hayır madem kafaya sokacaksın başka kelimeler sok arkadaşım....
bu benim sorumun cevabı değil.... Kaldı ki bu bilgilerin de tebabette yeri var mı bilemiyorum ben şunu soruyorum:"bir toplumu zehirlemek için neden sadece SEX konusunu kullansınlar" diyorum....
25. kare özellikle reklam unsuru olarak dünyanın br çok yerinde kullanılıyor ancak ülkemizde yasak olduğu için farklı şekillerde kendisini gösteriyor,ve bunu yapanalr malesef işlerini çok iyi yapıyorlar,yasin beyin paylaşımarındaki bir çok resm hakında hemfikir olama rağmen son resmindeki toki ye ait olduğu söylenen resme katılmadığımıda belirteyim.
Seydi bey son resim subniminal mesajı geçmiş, açık seçik hersey ortada... Tokiyle alakası olduğunu zannetmiyorum. Nihayetinde toki adına ihaliyi alan firma yapıyor. Mimarı hristiyan yada misyoner olabilir.Linkteki haberi rica edersem okurmusunuz : http://www.aktifhaber.com/tokide-hac-skandali-163872h.htm
ihaleyi alan firma yada dinin ne olduğunu sormuyorum.siz oresmin gerçekliiğini gözlerinizle gördünmüzmü??? o resim neresidir nerde çekilmiş bilginiz varmı? yanisi resmin orjinalliğini teyit edeblirmisniz?
Abi kahkaha attım
resim orjinal hatta zamanında bazı çevreler tarafından hükümete kaşı siyasi bir eleştiri olarak kullanıldı. ama oradaki durum diğer resimlerdeki gibi bir mesaj içeriyor mu ? tartışılır
Ne gülüyon len Bak Selçukun linki okurken bu gecede sabah oldu
[attach=1]googlemaps arama çubuğuna 39.696988,27.942344 bu numaraları kopyalayıp gerçekliğini görebilirsiniz. yada googlemaps'e balıkesir.toki diye aratın göreceksiniz.
karşı cinsle aralarına çekilen paravanlar olmasın?
Abi çatılarda hac işareti çok belli oluyor peki blok şekillerinin bir anlamı varmı ben inceledim googlemapsden bir anlam çıkaramadım.
abi konuyla mı alakalı? izlememiştim