0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim bilinçaltı kapalıymış demekki bunları hiç görmüyordum belki de dikkat etmiyordum ama bu saatten sonra öğrenmiş oldum oğluma izlettirmemeye çalışaçağım
O tesla ve Haarp yüzünde az uykusuz gece geçirmedim... bir gece fazla kurcalamışız sanırım köyde kalırken evde kimse yoktu gittim arkadaşta kaldım
Gölcük depreminde haarp olayı okudum bugün çok şaşırdım ecevit ve demirel açıklama bile yapmamış harbidende öyle olmuştu devlet bazından hemen bir açıklama gelmemişti çok enteresan şeyler yazıyor.http://www.haberegider.com/haarp.php
İnsan vücudu saniyede 24 kareyi hafızaya alırken farkedemediğimiz 25 . kareyi ise bilinçaltına yerleştiriyormuşuz.
Bazı kısımları doğru olmakla beraber fazla da abartmamak lazım.Neyzenin bir mısrasından dediği gibi, "Hakikaten gözün yoksa haram da, milletin giyim tarzına ne karışırsın"(inceltilmiştir).O zaman pazarda kabak satışı, portakal satışı, muz satışı da yasaklansın, çocukların aklını bulandırıyor diye. Abartmamak lazım, cinsel objelerden çocuğunuzu ne kadar uzak tutarsanız tutun, o bir blue çağı yaşayacak, önemli olan bu çağı psikolojik hasarsız atlatmak. Buna yardımcı olmak lazım. yoksa, evde ki kola şişelerini sakla, çizgifilm izletme, ee, ilerde ne olacak bu çocuk, hiçbir şeye bakmadan , sonradan görünce bu sefer içinde kopan fırtınayı hiç durduramayacak.