Merhabalar arkadaşlar. 20 gün önce aldığım corolla 1.33 comfot model aracım hakkında güncel bilgi vermek istedim. Belki düşünen arkadaşlara bir faydam olur. en günceli ile

Hemen şundan başlayayım motoruna takılmayın fazla 1.33 olmasına rağmen çok iyi kavrıyor. Bayılmıyor. (Araba full olduğunda sadece yokuşlara devirli girmek gerek ) 3. viteste araba toplam 4 kişi klimada açık çok rahat dağ bayır çıktık
Yol tutuşundan gayet memnunum eminimki yokohoma (hala adını zor tutuyorum

marka lastikleri değiştirdiğimde daha güzel oalcak. çünkü çok sert lastikler.
Diğer corollalar gibi yormuyor sizi hiç. Dışarı ile bağlantınız kopuyor.
EPS (elektrik hidrolik direksiyon ) gerçekten çok rahatmış önceki arabam hidrolikti. özellikle park yaparken çok faydasını görüyorsnuz
Gelelim asıl konuya

yakıt. 215 TL leye fulledim. Araç şu an 589 km dede. yol bilgisayarı 104 km yakıtın kaldığını söylüyor. (3 diş ) Tabi bu değerler asıl değerler değil. çünkü arbayı daha tanımıyorum bazen gaza çok fazla yüklenebiliyorum yada frene. kullanmaya alıştığımda eminim bu değerler yükselecek. bu değerler şehir içi. 15 gün sonra tatile çıkacağım bursadan erzurum. şehirler arası değerleride buradan paylaşacağım. Açıkcası hiç pişman değilim 1.33 aldığıma. Hele ki kalabalık değilseniz sizi fazlasıyla tatmin eden bir araç olacaktır. biz 5 kişilik bir aileyiz bizi gayet tatmin ediyor

iyi formlar kazasız belasız günler