Gönderen Konu: corolla 1.33 comfort hakkın da:)  (Okunma sayısı 1329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 25 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
corolla 1.33 comfort hakkın da:)
« : Temmuz 08, 2013, 01:23:29 »
Merhabalar arkadaşlar. 20 gün önce aldığım corolla 1.33 comfot model  aracım hakkında güncel bilgi vermek istedim. Belki düşünen arkadaşlara bir faydam olur. en günceli ile :)

Hemen şundan başlayayım motoruna takılmayın fazla 1.33 olmasına rağmen çok iyi kavrıyor. Bayılmıyor. (Araba full olduğunda sadece yokuşlara devirli girmek gerek ) 3. viteste araba toplam 4 kişi klimada açık çok rahat dağ bayır çıktık :)

Yol tutuşundan gayet memnunum eminimki yokohoma (hala adını zor tutuyorum :) marka lastikleri değiştirdiğimde daha güzel oalcak. çünkü çok sert lastikler.

Diğer corollalar gibi yormuyor sizi hiç. Dışarı ile bağlantınız kopuyor.

EPS (elektrik hidrolik direksiyon ) gerçekten çok rahatmış önceki arabam hidrolikti. özellikle park yaparken çok faydasını görüyorsnuz :)

Gelelim asıl konuya :) yakıt. 215 TL leye fulledim. Araç şu an 589 km dede. yol bilgisayarı 104 km yakıtın kaldığını söylüyor. (3 diş )  Tabi bu değerler asıl değerler değil. çünkü arbayı daha tanımıyorum bazen gaza çok fazla yüklenebiliyorum yada frene. kullanmaya alıştığımda eminim bu değerler yükselecek.  bu değerler şehir içi. 15 gün sonra tatile çıkacağım bursadan erzurum. şehirler arası değerleride buradan paylaşacağım. Açıkcası hiç pişman değilim 1.33 aldığıma. Hele ki kalabalık değilseniz sizi fazlasıyla tatmin eden bir araç olacaktır. biz 5 kişilik bir aileyiz bizi gayet tatmin ediyor :D iyi formlar kazasız belasız günler :)

Toyota Club Türkiye

corolla 1.33 comfort hakkın da:)
« : Temmuz 08, 2013, 01:23:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '15
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
Ynt: corolla 1.33 comfort hakkın da:)
« Yanıtla #1 : Temmuz 08, 2013, 11:10:37 »
Hayırlı olsun aracınız, güzel paylaşım. Güle güle kullanın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 09, 2013, 02:21:46 »
Hayırlı olsun aracınız, güzel paylaşım. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim Bülen bey :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kadınlar insandır, biz insanoğlu.
  • 25 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2013, 11:46:04 »
Hayırlı olsun Selim Bey, kazasız belasız sürüşler dilerim, darısı benim başıma 3 ay oldu hala daha arıyorum... :islik:

Kaç model kaça aldınız?
Sizi sabah namazına kaldıracağına söz veren birisiyle evlenin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2013, 13:50:24 »
Hayırlı olsun Selim Bey, kazasız belasız sürüşler dilerim, darısı benim başıma 3 ay oldu hala daha arıyorum... :islik:

Kaç model kaça aldınız?

Teşekkür ederim yunus emre bey :) Cümlemiz inşallah :) ben nisan ayından beri arayış içersindeydim. haziranda aldım. 2011 model beyaz  20.000 km de sıkı bir pazarlık ile  34.000 e  aldım.  Çok şükür bi sıkntısı da çıkmadı. Eğer alacaksanız acele etmeyin derim. eylüle doğru almak mantıklı olabilir  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2013, 14:17:51 »
hayırlı uğurlu olsun.
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kadınlar insandır, biz insanoğlu.
  • 25 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 11, 2013, 15:35:34 »
Teşekkür ederim yunus emre bey :) Cümlemiz inşallah :) ben nisan ayından beri arayış içersindeydim. haziranda aldım. 2011 model beyaz  20.000 km de sıkı bir pazarlık ile  34.000 e  aldım.  Çok şükür bir sıkntısı da çıkmadı. Eğer alacaksanız acele etmeyin derim. eylüle doğru almak mantıklı olabilir  :)
Eger ucuk fiyatlar yaz boyu boyle devam ederse aynen oyle yapacam, eylule dogru...
Bu ara iyi fiyata almışsınız güle güle kullanın...
Sizi sabah namazına kaldıracağına söz veren birisiyle evlenin!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • www.toyan.com.tr
  • 6 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 11, 2013, 22:53:35 »
Hayırlı uğurlu olsun. Bende çok beğeniyorum o aracı, gerçekten başarılı ama anlatması zor. 
Hi, I have come
TODAY TOMORROW TOYOTA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 25 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Ağustos 15, 2013, 22:53:27 »
evet arkadaşlar araç ile bursada erzuruma gittim geldim :) izlenimlerimi sizinle paylaşayım :)
Toplamda 350 TL benzin ile 1300 km yaptık. Gidiş dünüş arasında 10-15 TL lik bir fark vardı. Araç da 4 yetişkin bir de 7 yaşında ufaklık vardı :) full bagaj..klima sürekli açıktı.

Erzincan-Erzurum arasında ki virajları bilenleriniz varsa 140 ile viraja giriyordum banamısın demiyordu. (tabiki kontrollü ve yol boş olduğunda )

Öncelikle şunu tespit ettik. 6. viteste iken bu aracın ne zaman devri düşse yada yokuşa gelsek vites küçültüyoruz doğal olarak. küçültmeyin :) bu araba 6. viteste iken 2000 devirin aşağısına düşmediği sürece o yokuşu çok tatlı tırmanıyor. vites küçültüğümüzde 5. yada 4. vitese düştüğümüzde araç bayılıyor. 4.ve 5. vitesler bu araçta ara vitesler. yani performans vermeyen tam tersine aracı belirli bir seviyeye düşüren vitesler. o yüzden mümkün oldukça 6. vitesi kullanın :)

Araçtan memnunum 1-2 yıl daha kullanıp avensis almayı düşünüyorum nasipse. kazasız belasız yolculuklar iyi formlar :)