Gönderen Konu: servis mi yoksa tamircimi  (Okunma sayısı 1166 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
servis mi yoksa tamircimi
« : Temmuz 07, 2013, 15:32:01 »
arkadaşlar aracımla vatandaşın biri carptı sağ ön camurluk ta hasar var servistemi yoksa tamircidemi yaptırmam uygun olur

Toyota Club Türkiye

servis mi yoksa tamircimi
« : Temmuz 07, 2013, 15:32:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
Ynt: servis mi yoksa tamircimi
« Yanıtla #1 : Temmuz 07, 2013, 21:21:11 »
merhaba
artık dışarıda da renk tutturuyorlar. eğer aracınızı sattığınızda sorun çıkmasın, servis sistemine aracın hasarının işlenmesini istemiyorsanız dışarıda yaptırın, eğer benim için fark etmez herşey orijinal olsun zaten kasko ödüyor diyorsanız sorun yok diyorsanız aynen ve kesinlikle; yetkili servisi, malzeme ve işçilik kalitesi yönünden tercih etmenizi tavsiye ederim.
sağlıcakla kalınız.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '09
  • 82 kere teşekkür etti
  • 40 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 07, 2013, 21:47:05 »
merhaba
artık dışarıda da renk tutturuyorlar. eğer aracınızı sattığınızda sorun çıkmasın, servis sistemine aracın hasarının işlenmesini istemiyorsanız dışarıda yaptırın, eğer benim için fark etmez herşey orijinal olsun zaten kasko ödüyor diyorsanız sorun yok diyorsanız aynen ve kesinlikle; yetkili servisi, malzeme ve işçilik kalitesi yönünden tercih etmenizi tavsiye ederim.
sağlıcakla kalınız.

Yetkili servislerde işçilik kalitesi bana göre tartışılır bir durum.Bir örnek vereyim.Arkadaşım 2011 model verso ile sağ arka çamurluğun orda hasar oluştu kaza sonrasında.Tabi bize en yakın yer ve aracın alındığı yer olan Kayseri Aksoy plazaya araç götürüldü.Aracın tengi beyazdı ve buna rağmen çamurluğun boyalı olduğu bariz belli idi.Biraz işçilik olur biraz özen olur dimi.Adamlar rastgele boyamış hiçbir bilgim olmamasına rağmen parçanın boyalı olduğunu ben bile anladım.Bu durumu yakın bir ustaya sorduk cevap ilginçti.Servisler her bölümde 1 veya 2 tane çok iyi kalifiye usta bulundurur.Diğerleri sıradan hatta bir çoğu sanayide bi ustanın yanında çırak dahi olamaz dedi.Aracın o şekilde gelmiş olması bize ustamızın sözlerinin haklı olduğunu düşündürttü.

Bu arada Serkan bey geçmiş olsun.Allah bir daha kaza bela vermesin.
2007 Model Avensis 1.6 Elegant
1998 Model Corolla 1.6 Special GLİ
1998 Model Corolla 1.6 XEİ
2009 Model 1.6 E14 Corolla Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2013, 22:07:16 »
arkadaşlar aracımla vatandaşın biri carptı sağ ön camurluk ta hasar var servistemi yoksa tamircidemi yaptırmam uygun olur
ne yaşadığın yer belli nede yaşın nasıl hitap edeceğiz belli değil. eğer istanbul, ankara antep gibi yerlerde yaşıyorsan çok kaliteli ustalar var, onlardan birini bulup yaptırırsan daha iyi olur. her serviste kaliteli usta bulamazsın.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/