0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam ilk çıktığı yıllar derken? 2003 kasada da var mıdır bu sorun acaba?
Berat beyin bahsettiği 2003 model e12 kasa değil mi ? Mahmut abi senin bahsettiğin yağ yakma yuvarlak farlı corollalarda var diye biliyorum bende
Hocam araç şudur.Bu işin çok içinde olmadığımdan e11 ve e12 farkını bilmiyorum.Hocam maddi açıdan 20.000TL bütçem var en fazla 2005 modele yeter mi bilmiyorum.Kilometresi de düşük olduğundan bunu tercih ettim 42.000'de araç.
Konu güncel^^Flood için özür dilerim.Hocam arabanın hasar kaydı varmış, sağ ön çamurluk değişmiş. Sanırım sağlam çarpmış.Şuan kararsız kaldım, bilemedim aracın fiyatı çok uygun geldi.Önerilerinizi bekliyorum.
galeriden alınan arabaların %70 i oynanmış km dir, gerçekten düşük km ise sigortadan alınan kazalı arabadır. ben olsam uzak durur bilinen bir kişinin arabasını alırım.
Ben de 2005 Corolla hb var.İnanın 10000 km sonunda sadece yağ çubuğundan 1 mm yağ eksiltti ki bu yağ yakmıyor anlamına gelir.Yağ yakma sorunu bir alt kasasında ama aynı motora sahip Corollalarda vardı ve yeni kasada bu sorunu çözdüler.Ayrıca alacağınız aracın km orijinal ve bahsettiğiniz parçaşından başka değişen yoksa yine de fiyat gayet iyi.18 bine 98 efsanelere isteyenler var...O fiyata O km gerçekten çok iyi.Ama başka sorunları varsa şasede falan o zaman iş değişir....
Hocam araba resimdeki araç değil, sadece model olarak -temsili olarak- koydum. Araba sahibinden satılık.Anladım yağ eksiltme gibi bir sorun yok yani, ancak ben de km orjinalliğinden şüphe duyuyorum.
Berat herhangi bir toyota servise gidip plakayı söyleyerek arabanın geçmişi ve km si ile ilgili bilgi al. onlar bakım tarihi ve km si bilgilerini görüp aydınlatıcı bilgi verirler eğer km doğruysa arabayı servise götürüp ekspertiz yaptırırsın hasar bilgisi doğru isede alırsın.
rabbim gönlüne göre hayılısı ise nasip etsin:)