Gönderen Konu: Başımız Yandı Sızde Yanmayın DIKKAT!!!!!  (Okunma sayısı 1784 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
Başımız Yandı Sızde Yanmayın DIKKAT!!!!!
« : Temmuz 01, 2013, 23:03:24 »
Aracımın sag arka kapı ve camurluk arasında bır surtmeden dolayı cızıldı ve kotu bır goruntu olustu  tıtız bırı oldugum ıcın aracımda oyle bı ızın gorunmesı hıc hosuma gıtmedı ve
Kaskomun sagladıgı ufak caplı hasar onarımdan yararlanayım dedım ve Auto Kıng e goturdum aracımı
Bu Kadar Kotu boya yapılabılecegı aklımın ucundan bıle gecmezdı boya uzerınde noktacıklar kabarcıklar kapı arasında matlıklar
bunlarla kalsa yıne ıyı ufacık bır cızık yuzunden neredeyse butun aracımı boya yaptırmak zorunda kalıcaktım
aracın ıslem yapılan yuzeylerınde vernık kalkmaları
Bır arkadasımıda ben den once goturmustum o nun aracıda grı ıdı 3 farklı yerınde ıslem yapıldı ve gece ısık altında araca baktıgımızda 3 farklı renk vardı aracta gulermısınız aglarmısınz ??????
Bız yandık sızde yanmayın 3 5 kurus fazla para verın bıldıgınız guvendıgınız kısılerle calısın boya işinin hafıfe alınmıyacagını fazlasıyla ogrendım !!!!!!!

Toyota Club Türkiye

Başımız Yandı Sızde Yanmayın DIKKAT!!!!!
« : Temmuz 01, 2013, 23:03:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Ynt: Başımız Yandı Sızde Yanmayın DIKKAT!!!!!
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2013, 23:06:15 »
Geçmiş olsun.İnternet var keşke gitmeden auto king hakkında bir araştırma yapsaydınız.Ne kadar dandik bir firma olduğunu bilir yaptırmazdınız.Bununla kurtulduğunuza şükredin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2013, 23:12:51 »
Auto King hakkında hiç iyi birşey duymadım , bildiğim kadarıyla cm^2 üzerinden para alıyorlar, bu sebeple çizik vs ne varsa etrafını da fazlaca işlem yaptıklarını duydum...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2013, 23:13:45 »
ahhh ahhh bıleydım gıdermıydım hıc kafam kırılsaydıda gıtmeseydım :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2013, 23:26:16 »
öncelikle geçmiş olsun. boyadan eğer çok rahatsızsanız sağlam bir firma bulup tekrar boyatabilirsiniz.
reklam yapmak için değil ama ben de sadece Kocaeli'de olan "Autofox" firmasını forumu takip edenlere önerebilirim. çok iyiler.
Olsun varsın, biz yine de memnunuz.. bu dünyada olmazsa ahirette huzur buluruz..!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 01, 2013, 23:26:38 »
Gecmis olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 10 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 01, 2013, 23:26:55 »
Autoking sadece bir markadır. Aslında arabamızı Autoking e değil hiç tanımadığımız bir çalışanına teslim ediyoruz. Bu çalışan iyi bir usta da olabilir, işi yeni öğrenen bir eleman da olabilir. Bu durumda bence Autoking e giderken kumar oynuyoruz. Ben 2 ay önce sırf sigorta ücretsiz karşılıyor diye mini onarımdan tampon ve kapı boya onarımı yaptırdım sonuçtan memnunum ama kötü bir usta da denk gelebilirdi. Bence en iyisi dışardan iyi bilinen bir usta bulmak ve ona gitmek. Bu site bu yüzden var. Sorun en az 5 - 10 usta önerisi alırsınız. Zaten emeğin Autoking gibi yerler yüzünden tekelleştirilmesine karşıyım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Temmuz 01, 2013, 23:28:42 »
Autoking sadece bir markadır. Aslında arabamızı Autoking e değil hiç tanımadığımız bir çalışanına teslim ediyoruz. Bu çalışan iyi bir usta da olabilir, işi yeni öğrenen bir eleman da olabilir. Bu durumda bence Autoking e giderken kumar oynuyoruz. Ben 2 ay önce sırf sigorta ücretsiz karşılıyor diye mini onarımdan tampon ve kapı boya onarımı yaptırdım sonuçtan memnunum ama kötü bir usta da denk gelebilirdi. Bence en iyisi dışardan iyi bilinen bir usta bulmak ve ona gitmek. Bu site bu yüzden var. Sorun en az 5 - 10 usta önerisi alırsınız. Zaten emeğin Autoking gibi yerler yüzünden tekelleştirilmesine karşıyım.
AutoKing bir markaysa, orada calisan tum elemanlarin ustaligindan sorumlu olmasi lazim. Bence durumu belgeleyip dava bile acabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Temmuz 01, 2013, 23:36:56 »
AutoKing bir markaysa, orada calisan tum elemanlarin ustaligindan sorumlu olmasi lazim. Bence durumu belgeleyip dava bile acabilir.

haklısın abi, fakat maalesef Türkiye'de hep böyle oluyor...
yetkili servisler de aynı halt aslında, adı yetkili servis, fakat sadece birkaç tane tecrübeli-işinin ehli usta var birçoğunda, gerisi sanayide, özel servislerdeki çıraklar kadar bile değil neredeyse...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Temmuz 02, 2013, 00:45:37 »
yetkili serviste renk tutması için özellikle füme ve gri araçlarda yan yüzeyi komple boyuyorlar
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Temmuz 02, 2013, 08:29:23 »
ben nisan ayında çiziklerden dolayı arka tampon ve sağ sol maşpiyerlerimi boyattım gayet memnumum hatta yapılan işçilikte hoşuma gitti ama aracımı iç temizliği yapılmadan verildiği için kendilerinden şikayetçi oldum
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Temmuz 02, 2013, 08:51:07 »
Bizde gecen sene sag on kapida ciziklerden dolayi lokal boya yaptirdik cok guzel yapmislardi hic renk siritmasi filan yoktu gayet memnundum ama2gun once arabayi kendim yikiyordum ve aynanin altindaki yerden boyanan yerin kalkip eski boya gorunuyordu babama soylemeyi unuttum bakalim ne yapacagiz
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 70000
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Temmuz 02, 2013, 08:57:42 »
aynen benimde sağ ön çmurlukta vernik izleri kabarcık şeklinde var neyse ki çok belli olmuyor
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Temmuz 02, 2013, 09:44:32 »
Arkadaşlar, benim Autoking'e eski arabamla bir işim düşmüştü.Tamponun bir kısmı lokal olarak boyanacaktı yoğun oldukları için bir hafta  sonraya randevu verdiler, teslim ettiğimin  ertesi günü de arabayı  aldım.O küçük alanı o kadar güzel boyamışlarki resmen harika olmuştu.Neyse arabayı aldım eve geldim inerken arabanın üstüne  dokunduğumda resmen arabanın üstü toz içindeydi diğer yerleri de her tarafı toz içinde kalmıştı.Sağa sola sorduğumda arabanın tamponunun boyanması esnasında o söz konusu yerin o dönemde fırını olmadığı belirtilerek arabaların dışarda boyandığını ve böylece arabaların üzerlerinin boya tozu ile kaplandığını söylemişlerdi.Bunun üzerine gidip Autoking'te kavga etemediğim adam kalmamıştı.Neyse arabaya koruma yapmaya ikna ederek beni sakinleştirdiler.Şunu söylemek istiyorum buralar çözüm yerleri değil ben kendiminkine benzer şikayetler çok duymuştum.Zaten bir çözüm getiremiyorlar göçük tamiri vs hepsi hikaye mutlaka bir bahane bulup boyama yolunu tercih ediyorlar.Ama onun yanında sanayilerde o kadar iyi, işinin ehli ustalar var ki iş onlara ulaşmakta.Kısaca Auotoking'e bulaşmayın derim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 401 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Temmuz 02, 2013, 11:38:42 »
Ben de geçen sene mini hasardan lokal boya yaptırdım arka kapıya istanbul maslak auto kingde.. gayet temiz ve özenli çalışıyorlar..  geçen gün aklıma geldi bakayım bi renk kaybı, kabarma vs var mı diye.. aradan bi sene geçmesine rağmen ilk günkü gibi duruyor.. hiç sorun yok..

Bu kadar çok şikayet olduğuna göre ben şanslı günümdeymişim, iyi ustaya denk gelmişim:)
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Temmuz 02, 2013, 17:04:36 »
Öncelikle geçmiş olsun şu kadarını söyleyim başıma sisin ki gibi bir şey gelmiş olsa tek gideceğim yer ANKARA için İSMET OTO olur ama ilk önce aracı kabul ettirmek lazım porche  Ferrari X5  Q7 gibi araçları boyadıkları için öyle her aracı almıyorlar amam ne işçilik ne ustalık tek kelime ile profesyoneller serisi
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 238000
  • Model Yılı: '05
  • 14 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Temmuz 02, 2013, 17:26:25 »
Çok geçmiş olsun Halil Bey,
boya işi tabii ki işçilikle alakalı ama opak beyaz araçlarda genelde çok sıkıntı yaşanmıyor,bende Çorum otokinge defalarca araç götürdüm,gerek kendi araçlarımda gerekse arkadaşlarımın araçlarında en ufak bir sorun yaşamadık ama götürdüğüm araçlar hep opak beyazdı.Belki de ondan dolayı kötü bir şey yaşamadım,çünkü Çorum'da da şikayetçi olan bir çok kişi var,ama telafisinide kesinlikle yapıyorlar 2010'da eski aracımda boya kabarması olmuştu avuç içi kadar yerde ve gidip sorduğumda "ne zaman isterseniz önceliklisiniz bırakırsanız tekrar yapalım,hata bizim" dediler,ben 15 gün sonra götürdüm ama o 15 günde en az 5 kez aradılar ve her seferinde özür dilediler.
Eşekten şeker esirgenmez ama eşek yaratılışı bakımından otu beğenir..
Emektarlar:99 Passat TDI-98 Fiat Uno 70 S-97 Europa 1.4 RN-2004 Honda Jazz LS-1.6 XLİ 1998-Toyota Corolla 1.4 D-4D Terra Sedan-Honda Civic 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Temmuz 03, 2013, 22:25:34 »
Halil koçtaşın ordaki şubeye gitme.. Diğerini bi dene :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Temmuz 03, 2013, 22:40:12 »
geçmiş olsun:(