Gönderen Konu: selam arkadaşlar yol bilgisayarı işik yanana kadarmı hesaplıyor km  (Okunma sayısı 1195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
bilgileriniz için şimdiden teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bu konu hakkında bilgisi olan yokmu arkadaşlar :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
tarık bey bende yaris d4d var.range 0 km gösterdikten sonra içinde hala 4 litre civarı bir mazot kalıyor.yani uzun yolda 100km civarı bir menziliniz daha kalıyor.ancak deponun sonunu kullanmak sağlık olmadığından bu seviyede seyehat etmemek gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
burak bey bilginiz için teşekkür ederim  saolun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • 1 kere teşekkür edildi
rica ederim iyigünler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 120 bg 290 Nm D-4D
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 4 kere teşekkür edildi
birde ibre yakıt harcamasına gore oynuyo bazen veya bana oyle geliyo mesela mudanyaya giderken bı bayır var orda mecburen basmak zorundasın yoksa araba cekişten dusuyo ibreye baktıgımda cizginin altındayken bayır aşağı giderken cızgının ustune geliyo

kimse bayır aşagı  giderken depodaki seviye müşürü demesin aynısını duz yolda basarkende denedim ;) yavaşlayınca ibre yukarlara dogru gidiyo :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • みにかー
  • 1 kere teşekkür edildi
dostum çok haklısın :D bizde palio 1.2 vardı.onlada gaza yüklenerek ışığı yakıyordum.sonrasında belirli bir süre ekonomik kullanınca ışık sönüp ibre yükseliyordu.yol bilgisayarı falan yoktu ancak ordan anlayabiliyordunuz,bu şekilde yakarsanız bukadar benzininz var  ;)diye