Gönderen Konu: Cam Krikosu  (Okunma sayısı 1285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
Cam Krikosu
« : Temmuz 01, 2013, 10:39:59 »
Efsane aracıma nazar değdi. Balıkesir - Bandırma arası hiçbir şekilde sorun çıkartmayan şoför camı Bandırma da otoparka aracımı park etme sırasında sorun çıkarttı. Cam kapama tuşuna bastığımda camın yukarı doğru kalkmadığını gözlemledim. Teli bozulmuştur diye düşünmüştüm ama hafta sonu aracı servise götürdüğümde krikonun bozulmuş olduğunu söyledi .

Orjinali nedir diye sorduğumda 600 TL işçilik dahil dedi Toyota Altan Balıkesir Şubesi, Araç fitillerini de sorduğumda 4 cam ve arka cam işçilik dahil 1400 TL olarak belirttiler.

Krikoyu internetten 250 TL'ye sattıklarını duydum ama yan sanayi. Kullananlar mevcut mudur?

Ben bir şey soracağım. Aracımı full klima çalıştırdığım için cam açma ihtiyacı duymuyorum. Bu nedenle de sol arka kapının krikosunu sökerek sol ön kapıdaki bozuk kriko yerine takıp normal bir şekilde çalıştırabilir miyim?

Toyota Club Türkiye

Cam Krikosu
« : Temmuz 01, 2013, 10:39:59 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
Ynt: Cam Krikosu
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2013, 13:36:30 »
Bugün elektrikçi ustaya gittim sordum. O da kendisinde bir tane kriko olduğunu hem de orjinal çıkma olduğunu belirtti. Eğer bir sorun olmazsa 75 TL işçilik dahil kriko'yu değiştireceğim.  Usta'dan sözü aldım yarın inş. değiştireceğim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2013, 13:49:45 »
Bugün elektrikçi ustaya gittim sordum. O da kendisinde bir tane kriko olduğunu hem de orjinal çıkma olduğunu belirtti. Eğer bir sorun olmazsa 75 TL işçilik dahil kriko'yu değiştireceğim.  Usta'dan sözü aldım yarın inş. değiştireceğim.
Lütfen değiştirdikten sonraki durumu bizimle paylaşın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2013, 23:29:45 »
Arkadaşlar bugün ustamı 1 saat bekledim işi çıktıydı ancak orjinal sol ön krikoyu işçilik dahil 75 TL'ye taktı. Şimdi canavar gibi çalışıyor. Son sigaranın zevkini bilenler tanıdığı ustanın elindeki son orjinal çıkma ürünün ne denli güzel olduğunu bilirler. Birde o ürün senin ihtiyacınsa yemede yanında yat :)

Şimdi sıra fitillerde, umarım onu da uygun bir şekilde bulduracağız temizinden. Ustaya söyledim yardımcı olacaktı bakalım bekliyoruz.