Efsane aracıma nazar değdi. Balıkesir - Bandırma arası hiçbir şekilde sorun çıkartmayan şoför camı Bandırma da otoparka aracımı park etme sırasında sorun çıkarttı. Cam kapama tuşuna bastığımda camın yukarı doğru kalkmadığını gözlemledim. Teli bozulmuştur diye düşünmüştüm ama hafta sonu aracı servise götürdüğümde krikonun bozulmuş olduğunu söyledi .
Orjinali nedir diye sorduğumda 600 TL işçilik dahil dedi Toyota Altan Balıkesir Şubesi, Araç fitillerini de sorduğumda 4 cam ve arka cam işçilik dahil 1400 TL olarak belirttiler.
Krikoyu internetten 250 TL'ye sattıklarını duydum ama yan sanayi. Kullananlar mevcut mudur?
Ben bir şey soracağım. Aracımı full klima çalıştırdığım için cam açma ihtiyacı duymuyorum. Bu nedenle de sol arka kapının krikosunu sökerek sol ön kapıdaki bozuk kriko yerine takıp normal bir şekilde çalıştırabilir miyim?