Gönderen Konu: %0 Faizli Otomobil Kampanyaları ?  (Okunma sayısı 4793 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
%0 Faizli Otomobil Kampanyaları ?
« : Temmuz 01, 2013, 01:01:17 »
Arkadaşlar Auris aileye küçük geldiğinden dolayı satmak zorunda kalıyorum .. Yerine sedan yada SUV tarzında büyük bir araç almayı düşünüyoruz.

Babam faizli almam diye tutturduğu için su sıralar kampanyaları araştırıyorum , kampanyalar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini beyan etmelerini rica ediyorum :)

Sıfır faizle araç veren markalar / modeller hakkında bilgisi olan vvar mi :)
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Toyota Club Türkiye

%0 Faizli Otomobil Kampanyaları ?
« : Temmuz 01, 2013, 01:01:17 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: %0 Faizli Otomobil Kampanyaları ?
« Yanıtla #1 : Temmuz 01, 2013, 01:07:36 »
Arkadaşlar Auris aileye küçük geldiğinden dolayı satmak zorunda kalıyorum .. Yerine sedan yada SUV tarzında büyük bir araç almayı düşünüyoruz.

Babam faizli almam diye tutturduğu için su sıralar kampanyaları araştırıyorum , kampanyalar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini beyan etmelerini rica ediyorum :)

Sıfır faizle araç veren markalar / modeller hakkında bilgisi olan vvar mi :)
Öncelikle sıfır faiz diye bir şey yok.Yani kimse kimseye bedava para vermez.Bunu aracın fiyatına,yada kredinin dosya masrafına eklerler.Adı 0 faiz olur.Örneğin fordda falan görürsünüz kredili ve peşin fiyatı diye.Olay bundan ibaret.Dolayısıyla kendimizi kandırmayada gerek yok.Bazı kredilerde balon ödemeli oluyor yani 3-4 ayda bir yada vadeye göre 5-10000 lira ödeme oluyor sonra yine bir o kadar süre normal taksit ödüyorsunuz.Krediyle araç almak mantıklı mı derseniz bence değil.Çünkü sonuçta ticari araç almıyoruz,hem bizim olmayan parayla araç alıyoruz(krediden zarar) birde aracın değer kaybı zaten var iyice zarar.Ne önerirsin dersen ikinci el gücünüz oranında bir araç almak bence daha mantıklı.Hiç değilse faiz ödemezsiniz hemde daha uygun olur.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2013, 01:15:26 »
Öncelikle sıfır faiz diye bir şey yok.Yani kimse kimseye bedava para vermez.Bunu aracın fiyatına,yada kredinin dosya masrafına eklerler.Adı 0 faiz olur.Örneğin fordda falan görürsünüz kredili ve peşin fiyatı diye.Olay bundan ibaret.Dolayısıyla kendimizi kandırmayada gerek yok.Bazı kredilerde balon ödemeli oluyor yani 3-4 ayda bir yada vadeye göre 5-10000 lira ödeme oluyor sonra yine bir o kadar süre normal taksit ödüyorsunuz.Krediyle araç almak mantıklı mı derseniz bence değil.Çünkü sonuçta ticari araç almıyoruz,hem bizim olmayan parayla araç alıyoruz(krediden zarar) birde aracın değer kaybı zaten var iyice zarar.Ne önerirsin dersen ikinci el gücünüz oranında bir araç almak bence daha mantıklı.Hiç değilse faiz ödemezsiniz hemde daha uygun olur.

taksitlendirme yönünden bakıyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2013, 01:50:43 »
Ertan beyin de dediği gibi faizsiz araç diye birşey yoktur, dediğiniz gibi taksitle almış olursunuz, fakat ben gene de fazladan para ödemek yerine, eldeki imkanlar doğrultusunda bir araç almanızı tavsiye ederim...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Temmuz 01, 2013, 02:28:10 »
Ertan beyin de dediği gibi faizsiz araç diye birşey yoktur, dediğiniz gibi taksitle almış olursunuz, fakat ben gene de fazladan para ödemek yerine, eldeki imkanlar doğrultusunda bir araç almanızı tavsiye ederim...

Haklısınız tabii ki ama şuan için taksit çok iyi olacak bizim için.. değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum eğer haberdar olursanız paylaşmanızı rica ediyorum :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Temmuz 01, 2013, 09:22:25 »

+1

Bazı kampanyalarda görürsünüz zaten ya 15000 tl ye 12 ay 0 faiz yada peşin fiyattan % bilmem kaç indirim diye işte bu kampanlarda 2 seçenek aslında kredinin faizidir . Firmalar biz zaten kredi faizini arabanın üstüne ekledik diyemedikleri için size isterseniz 2 seçenek olan peşin alımda % bilmem kaç indirim seçeneğini sunarlar . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Temmuz 01, 2013, 09:48:43 »
0 faiz kandırmaca eşime i20yi 18 ay 18000 e o faiz diye aldık 750tl dosya masrafı verdik. peşin alsak 1000 lira daha inecekti... eee 1750 fazla ödedik... ama peşin alamayınca MECBURRR:)
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...