0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
3 aracıma atiker taktırdım sanayicilerle lpg cilerle kardeş oldum ne ayar sorunu bitti ne titremesi Ankara bölge bayisi bile bana ucuz etin yahnisi abi bu kadar olur dedi bende atiker devrimi bitti .Son lpg li aracımda fiesta da BRC vardı 7 ay 7500 km yol yaptım lpg aldığımda vardı yemin ederim ben lpg den ilk defa memnun kaldım abi titreme sorunu ne çekme sorunu sıfır sorun doldur doldur bin yaptım .Araba benzinde ne gidiyorsa lpg dede onu gidiyordu. Ve acayip az yakıyordu. Ben şunu bilir şunu söylerim LPG ise BRC kesinlikle gerisi teferruat .
brc marka tüpler toyotayla çok uyumlu..200-300 liradan kaçıp atiker taktırmak mantıksız olur.arada kalite farkı var.
brc uyumlu diğerleri uyumsuz mu daha önce kullandınız mı.
selam benim 2004 1.6 hb corollam var Atiker lpg taktırmayı düşünüyorum sizce aracımın motoruyla uyumlu olurmu birde fast ve safe fast modelleri var en yaygını sanırım fast modeli onu taktırsam bir sıkıntı olur mu acaba kullananlar varsa yorumlarını bekliyorum saygılar
bundan önceki aracımda atiker vardı, ve sarsıntı oluyordu benzinden tüpe geçişlerde. Çekişinde fazla hissettirmesede hafif bir düşüklük belli ediyordu kendini ama bu aracıma brc taktırdım henüz böyle bir sıkıntı hiç yok ve umarım olmazda
Herkese Selam geçen hafta aracıma atiker(safe fast) taktırdım 990TL ye . montajdan sonra 80TL lik lpg aldım 300km yaptım daha lpg bitmedi aracın çekişinde yada rölantide hiç bir sıkıntı yok şimdilik hiçbir şikayetim yok ileride de olmaz inşallah yorum yapan herkese tekrar teşekkür ederim. Montajı yapan usta vvti motorlu araçlara yüzlerce lpg takdığını hiçbir şikayetle karşılaşmadığını söyledi.lpg nin taklıdığı yerde lovato , brc ve prins montajlarıda yapılıyor...
vakit ayırdığınız için tesekkürler forumda araştırma yaptım ama herkes aracında bulunan farklı lpg kitlerinden memnun atikeri olan da tavsiye edilyo ve memnun brc si olanda tavsiye ediyor ve memnun.ben sadece atikerin modelleri arasında kaldım atiker taktırmayı düşünüyorum ama modelleri arasında bariz fark varmı bilmiyorum