Gönderen Konu: lastik tavsiyesi :D  (Okunma sayısı 4066 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
Ynt: lastik tavsiyesi :D
« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2013, 00:32:45 »
Arkadaşlar merhaba bende bu gün 4adet 195/60/r15 h88 continental ContiPremiumContact 5 lastik aldım; ilk izlenimleri direksiyon acayip derecede rahatladı, aracın tepkimesi arttı, alttan gelen vurunu sesleri yok oldu. Frenleme güzel. Çok fazla km yapmadığım ve ıslak zeminde kullanmadığım için daha fazla yazamıyorum. Ayrıca lastikten kaynaklanan seslerde bariz azalma var (araçta rüzgar seside varmış :) ) eski lastiklerim Turan'da er300 idi. Fikir verebildiysem ne mutlu. NOT: lastiklerin üretim tarihi 22/13
Hayırlı olsun,sanıyorum michelin gibi yumuşak hamurlu bir lastik.Umarım michelin gibi balon olayı olmuyordur.Yinede dikkat edin,yumuşak lastiklerin baş düşmanıdır balon olayı.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2013, 00:32:45 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • COROLLA TERRA 1.6 A/T 2006
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 18 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 30, 2013, 00:42:04 »
Teşekkür ederim, michellin hakkında bayağı dertli kişi ve yorum gördüm. Etiket değerleri ve test sonuçlarına göre continental aldım artık hayırlısı. Etiket bilgileri: www.continental-lastikleri.com.tr/www/lastikleri_tr_tr/themes/tirelabel/viewer.html
2006 corolla terra A/T "SAÇ TAVINI BULUR HAMUR BİTER, EV DÜZENİNİ BULUR ÖMÜR BİTER"