0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı olsunabi sende bir ae86 vardı galiba bir aralar neoldu ona[/quote]halen başlıyacağız özel işler olduğundan yoğunluğumu vericem az kaldı..
kazasız belasız abi [/quote]tüp takmayacığını bildiğim birine sattım.ileride belki geri alırım...
jant konuusunda bende aynı şeyi soyliycem malesef..daha buyuk ebatta lastik jant atman çok daha iyi olur ayrıca araba çok sağde orjinal marşbiyelleri çok hoş bu aletin bence hemen taktırmalısın..fikir vermek gibi olmasın sadece ben duşuncemi soyledim kanka..en alttaki iki resimde benim HB SPORTUM umarım beyenirsinbenim SPORT[/quote]kesinlikle yolda fark edilecek bir araç yapıcam henüz planlamadım malum aracı alınca finans tükendi.ileri doğru birşeylere başlıyacağım...aracın çok güzel güle güle kullan...[quote=Günal Yılmaz]Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yapıcı bir eleştiri olarak kabul edin; O jantlar arabaya hiç yakışmamış.[/quote]günal kesinlikle haklısın değiştiricem oz leggera düşünüyorum...[quote=Günal Yılmaz]Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Yapıcı bir eleştiri olarak kabul edin; O jantlar arabaya hiç yakışmamış.[/quote]kesinlikle haklısın oz superleggera düşünüyorum 18 filan+yay