0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkürler. Modacar'ın sitesine baktım. Aşağıdaki ürünler var:ModaCar Aero-Tech Buz Korumalı TOYOTA Avensis 04/03 - 08/08 Muz Silecek SAĞ/SOL Set 47s258 ModaCar Aero-Tech Buz Korumalı TOYOTA Avensis 01/09 Muz Silecek SAĞ/SOL Set 47s088 Silbak TOYOTA Avensis 04/03 - 08/08 Muz Silecek Takımı 90s638 Silbak TOYOTA Avensis 01/98 - 03/03 Muz Silecek Takımı 90s613Fiyatlar makul. Yalnız hangisinin uyacağını anlayamadım doğrusu. Sayıların model yılı olduğunu düşündüm. Acaba yanlış mı düşünüyorum?
Arkadaşlar merhaba,2011 model Avensis'imin sileceklerini değiştirmek istiyorum. Servis 70 lira ücret istedi. Pahalı geldiği için kendim değiştirmek istiyorum. İnternetten sipariş verebileceğim bir adres önerebilir misiniz?Selamlar.
çifti maksimum 20 tl'den carub yada inwells al, lastiklerini söküp orjinal sileceklerine takarsın. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=58489.0
arkadaşlar mümkünse Avensislerde silecek değişimi alabileceğimiz lastikleri satan bir link eklemeniz mümkünmü acaba?ben yılda bir silecek değiştiriyorum lastik değiştirmek daha mantıklı bence...