Değerli arkadaşlar dün 2005 Avensis 1.6 comfort aracımın 100 bin bakımını Ankara Eskişehir yolundaki ALJ Toyota yetkili servisinde yaptırdım. Ve daha önce 80 bin bakımını yaptırdığım İstanbul yolundaki Lider Reis Toyota Yetkili servisine göre oldukça memnun kaldım.
( Gerçi memnun kalmamakta haklıymışım galiba o servis kapanmış ve orası da ALJ olmuş.)
Sizinle asıl paylaşmak istediğim 100 Bin bakımında nelerin yapıldığı ve ne kadar ücret ödediğim değil ( ki 500 TL ödedim) benimle ilgilenen Kasım bey ( Kasım Bey ve Sema Hanıma buradan sevgiler, selamlar) ben aracı teslim ederken isteklerimi bilgisayara girdiği sırada ekrana bir uyarının gelmesi ve 2005 avensislerde dünya geneli bir direksiyon ara mili değiştirme kampanyasının olması ve bu işlemin ücretsiz yapılması idi. Sonuç,aracımın direksiyon ara mili değiştirildi ve parke taşı döşeli yollarda gelen garip bir sesin ortadan kalkması oldu. Dolayısıyla 2005 avensisi olan arkadaşlara bu durumu duyuralım. En azından servise uğrayıp bu husus hakkında bilgi alsınlar.