0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arada bir muhabbet etse güzel olurdu.
yazın sıcaklarda araç park halindeyken ön ve arka cam üzerinde bulunan küçük güneş panelleri sayesinde araba havalandırmasının düşük seviyede çalışmasını isterdim.
su ile çalışmasını isterim
Suya zammi getirttircen
Bir düşünsene arabanın çenesi düşükmüş hanımla dedikoduya başlıyorlarmış hemde uzun yolda. Hayali bile beni gerdi.Yada eski sahibinin küfre alıştırdığını düşün. Arabaya aldığın herkese düz gidiyor.
Haklısın ilke Zaten içme suyunu da parayla gazlıyorlar ne zamandır millete
Mercedes bunu yeni e serisinde sundu belki dediğiniz kadar değil ama makyajlı e serisinde hız sabitleyici aracı öndeki trafiğe bağlı olarak gerektiğinde durdurup trafik açıldığında tekrardan ayarladığınız hıza kadar hızlanabiliyor diye duydum . Doğruluundan emin değilim ama günümüz teknolojisinde çokta zor bir şey değil .
Bu özellik bir süredir var (Adaptif CC), ancak direksiyonu da araç kontrol etsin istiyorum.
Biliyorum ford , volvo ve bir çok marka bu sistemi bir kaç yıldır kullanıyor ama bunlarda bu sistem belli bir süratin üzerinde iken çalışıyor mercedes bu sistemi bir adım daha öne taşıyarak herhangi bir hızda çalışacak şekilde tasarlamış hatta önünüzdeki araç durup kalkış yaparsa siz gaza ve frene dokunmadan aracı durdurup kaldırıyormuş . Ama doğruluğundan emin değilim sadece bir duyum .
Bu bizim Honda'da var Mahmut abi.
Honda hayat onda .
benim uzun yolda sırtım terliyo bir çare bulsunlar yeter
1,4 D4D Motorlu Auris'imin, 1,6 D4D motorlu olmasını isterdim. Toyota yetkilileri duysun artık bu sesimizi Ne güzel olur Auris,Corolla ve Avensis kullananların 1,6 Dizel motorlu araca binmesi. Yanlış mıyım ??Ve kesinlikle arabam da sunroof isterdim..