0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kurumsal firmalar destek alabilecekleri marka ile anlaşmaları gerek bence firma küçük ise oem pc uygun olıur.
Kurumsal firmalarda genellikle(eğer geniş çaplı ise) kendi bünyesinde teknik eleman ve teknik destek birimi oluşturuyor.Mesela bir çok şirketin bu şekilde oluşumları var.Bunun dışında kalan kısım ise daha ufak çaplı harici destek verecek firmalarla anlaşıyor ama tabi tıpkı garanti süreci gibi bu yöntemde çok hızlı işlemiyor genelde.Son kısım ise yani bir ofis falan gibi bağımsız bir bölüm ise kendi sistemini kendisi oluşturma seçeneğine gidiyorki en mantıklısıda bu bence.
hocam yenı bilgisayar alımlarında kimse kendi elemanını çalıştırmaz nazınız geçerse bile yerinde destek bile alabiliyorsunuzçBiz Lenovodan alıyoruz mesela garantili pc alıp birde sorunuyla ben nıye ugrasıyım kı
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler.media marketten dün 6 tane exper kasa ve lg monitör aldık donanım olarak zayıf ama sadece internet ve ofis programları için yeterli olduğunu düşündük hediye olarakta norton antivirüs ve canon lazer yazıcı aldık
teşekkürler Ertan bey.ortalama 1200 civarı halettik aman aman bişey değil ama idare eder oyun falan oynanmayacak
Yok hayır benim demek istediğim çok farklı şöyleki mesela bu sistem bankalarda,devlet dairelerinde falan mevcut.Belirli bir merkezi var tıpkı yetkili servis gibi ellerinde stokları var,belirli aralıklarla bakımı vs de yapılıyor.Tabi bu durum çok sayıda şubesi,merkezi olan firmalar için geçerli.Diğerleri daha çok ya hazır bilgisayarlara yada yine bu servis işini yapan aracı kurumlarla anlaşarak yapıyorlar.Ölçeğine göre hizmetin şekli değişiyor doğal olarak.Yani atıyorum 5-6 mühendisin çalıştığı bir ofis için mantıklı değil eleman çalıştırmak,diğer yerinde servis olayıda ne şekilde işler bilmiyorum.Ama toplama yoluna gidildiğine göre sanıyorumki bu yol daha uygun duruyor.