Gönderen Konu: 2011 yaris jant kapağı fiyatı...  (Okunma sayısı 2889 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
2011 yaris jant kapağı fiyatı...
« : Haziran 24, 2013, 11:58:15 »
Merhaba arkadaşlar. geçen ay 2011 model yaris almıştım. önceki sahibi jant kapaklarını mahvetmiş çizik vs. ben de servisi aradım az önce fiyat almak için. tek jant kapağı fiyatı 148 tl dediler şok oldum. dört tanesini değiştirmek istesem 600 tl ödemem gerekiyor. kapaklarda kırık yok ama hepsinde sürtmeden kaynaklı sıyrıklar var. sizce sanayide 50-100 e boyatsam olur mu? ya da 600 lira jant kapağına vereceğim çelik jant mı taktırsam? bu arada aracım 1000 motor çelik jant ağır gelip yorar mı? önerilerinizi bekliyorum.. herkese iyi günler...

Toyota Club Türkiye

2011 yaris jant kapağı fiyatı...
« : Haziran 24, 2013, 11:58:15 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: 2011 yaris jant kapağı fiyatı...
« Yanıtla #1 : Haziran 24, 2013, 12:07:12 »
Sorunuzu aşağıdaki konuda sorarsanız Ufuk bey yardımcı olacaktır.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49953.100
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Temmuz 06, 2013, 18:41:49 »
Ali bey teşekkür ederim. Sahibinden.com dan orijinal hiç kullanılmamış 4 kapağı 100 tl ye aldım. Sorunum çözüldü...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Temmuz 07, 2013, 01:00:11 »
Güle güle kullanın, işiniz görüldüyse sorun yok ;)
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"