0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oldukça güzel duruyor. Yalnız bağlantısını iyi bir ustaya yaptırırsanız sorun yaşamazsınız. Aşağıda benim aracımdaki farlar fikir verebilir. Sizinkinde daha fazla led var.
ürün takılınca çalışma prensibi nasıl olacak? farları yakar gibi açıp kapatılacakmı yoksa otomatik yanıp sönmesi sağlanabiliyormu?
ürün parklara bağlanıyo abi
Konuyu hortlatmış gibi oluyorum biraz ama kalabalık olsun istemedim. Basit bir konuda yardım isteyeceğim sadece. Aracım Avensis T27 makyajlı kasa ve elegant extra donanıma sahip. Çoğu arkadaş biliyordur, gündüz farları sarı ampül (?) + beyaz led gibi absürd bir şey. Beyaz, kenarlara doğru çizgi olarak uzayan ledlerden şikayetim yok ta, bu sarı ampülü beyaz led ile değiştirmek istiyorum. Kafama takılan kısım, araca uygun beyaz ledi nereden edinebilirim, kendim yapabilir miyim, yaparsam garanti vs. konularda sıkıntı yaşar mıyım ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Garanti konusunda birşey diyemem ama gündüz led farlarda flux led kullanılıyor bildiğim kadarı ile. Bağlantı konusunda iyi bir elektronikçiden yardım almanız yararınıza olur. Ledlerde ömrü uzatmak için genelde ekstradan chipler vardır.
Teşekkürler bilgilendirme için Hasan Bey. O zaman ben hiç heveslenip de bulaşmıyorum bu işe. İlk fırsatta uğrarım artık iyi bir ustaya.
Konu kirliliği olmaması adına buradan devam etmek istedim. Aşağıda linkini verdiğim osram gündüz ledi sizce nasıldır? Bilgi ve tecrübesi olan arkadaşlara sormak isterim. AE101 de sizce nasıl durur?http://www.hepsiburada.com/liste/drl-osram-type-gunduz-ledi-6000-kelvin-378810/productDetails.aspx?productId=otm378810&categoryId=20042339
6000kelvin biraz fazla parlak olur gibi, birde AE101!in neresine koymayı düşünüyorsun?
AE101 in tamponun alt kısmında boşluklar mevcut şahsen hem görsel hem de işlevsel olarak çok işe yarayacağını düşünüyorum. Bir de malzeme osram olunca almak istedim.
Alınabilir bence güzel de olur. Bağlantı konusunda sıkıntı yaşanmaz umarım.
Gündüz farı standart olsa iyi olur aslında.fotoları bekliyoruz