0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aeg yapıyor doğrudur matkap falanda üretiyor çin malları ortalığı karıştıriyor japon firmalar tutkun olduğundan alman firmalarını batırdılar alman markalarda japonlar kadar kalitelisizin hoparlörler orjinalmi sesi nasıl değişiyor açınca parazitmi yapıyor yoksa boğukmu bass seslere tepkisi nasıl
Anlatım hatası yok 4x40 watt yazar teypte fakat kesinlikle alakası yokttr sizin dediğiniz şekilde hoparlör başına 40 watt düşse anfi gereksinimi olmaz araçların hoparlör kapasitesi 30watt maksimum zaten orjinal teyp yerine başka teyp takıldığı zaman hoparlörlerin çabuk bozulma sebebi budur teypteki ohm değeri ile hoparlörlerin ohm değeride farklı olursa seste bozulma olur 4 8 ve 16 ohm şeklinde üçe ayrılır bunlarda kullanılan çıkış toshiba 7382 serisi internetten şemalarına bakın gerçektd kaç watt olduğu yazar
Hocam arabanın akıbetini bilmiyorum ama orjinaldir heralde kolonlar 30 dan sonra ses boğuluyor zırıltı falan yaparak başlıyor çok açınca ses resmen gidiyor...
merhaba hiç hoparlörleri söküp bakma şansınız oldumu sökerseniz bir üzerindeki markaya bakın hoparlörün içine doğru elinizle bastırın kağıt sürtme sesi varsa sargılar gitmiştir piyasada çifti 20 tl civar olanlardanda takılmış olanlar olabilir orjinali zaten kendi orjinal teybe uygun üretildiği için başka teyplere uyum sağlamıyor ben aldığımda üzerinde cd çalar vardı arkada dört önlerde hiç hoparlör yeri dahi yoktu sordum forumdaki arkadaşlara o zamanlar teyp opsiyonel sunulduğunda önceki sahibi teypsiz olarak almış önlere ben yer yapıp taktım iyi olduydu taki arkadaşa ucuz diye kazakistandan jvc teyp getittirene kadar şimdide bir yılda 6 hoparlörde değişti 101 kasanın önler 10 arkalar 16 cm çapındadır önlere 16 cm taktıranlarda var önler 10 arkalarda 20 watt civarı bide malum 101de yalıtım az olunca ön hoparlörler pek randıman vermiyor önlere diğer araçlar gibi kutu şeklinde yapılsa ses baya değişir