Gönderen Konu: bayiden hediye  (Okunma sayısı 4006 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
bayiden hediye
« : Haziran 23, 2013, 02:30:07 »
arkadaslar bayi ile pazarlık sırasında veya sonrasında hediye ne istenebilir bildiğim kadarıyla sadece halı papspas veriyorlar o kadar bu konuda tecrübe sahibi olanlar yardım ederse en azından yol gösterici olur
2013 model 1.6 Avensis elegant extra
İnci Beyazı

Toyota Club Türkiye

bayiden hediye
« : Haziran 23, 2013, 02:30:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
Ynt: bayiden hediye
« Yanıtla #1 : Haziran 23, 2013, 02:32:57 »
boya koruma,
motor koruma,
koltuk koruma,
trafik seti,
kartel koruma,
yedek paspas,
park sensörü,
ilk bakım çeki,
vb. şeyler istenebilir.
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 23, 2013, 02:35:52 »
hocam bu koruma olayları nelerdir boya motor özellikle koltuk koruma bu yeni makyajlı avensislerde yarı deri koltuklar var onlara uygulanıyor mu
İnci Beyazı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45800
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 23, 2013, 02:41:04 »
koltuklarınıza uygulanır bence.
boya koruma ve motor koruma ile ilgili internetten araştırma yapmanızı tavsiye ederim.videolar,testler size fikir için yardımcı olacaktır.
arabanız hayırlı olsun.
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 23, 2013, 02:41:45 »
hocam bu koruma olayları nelerdir boya motor özellikle koltuk koruma bu yeni makyajlı avensislerde yarı deri koltuklar var onlara uygulanıyor mu
Açıkçası boya korumayı ben önermem.Onun yerine komple şeffaf film ile kaplama yapmak daha mantıklı.Araç bayiden çıkıp hemen kaplamaya girecek.Yapan bir yerde usta olursa çok başarılı bir koruma olur.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 23, 2013, 02:44:02 »
koltuklarınıza uygulanır bence.
boya koruma ve motor koruma ile ilgili internetten araştırma yapmanızı tavsiye ederim.videolar,testler size fikir için yardımcı olacaktır.
arabanız hayırlı olsun.
hocam daha kısmet olmadı bakalım hayırlısı artık karar veridiğim anda pazartesi pazarlık yapıcam son olarak
İnci Beyazı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 23, 2013, 11:04:47 »
bu durum biraz sizin pazarlık yapma yeteneğinize bağlıdır. örneğin biz aracımızı satın alırken eski aracımızı "olmaz" dedikleri fiyatta takasa verip üstüne bir de kauçuk paspas seti hediye ettirmiştik. bol şans.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 175000
  • Model Yılı: '07
  • 9 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 25, 2013, 08:28:24 »
Ben Aralık ayında hediye olarak kauçuk paspas + yan kapı çıtaları + park sensörü almıştım. Park sensörü araç elegant extra ise gereksiz. Hiç kullanmıyorum, kamera gayet başarılı.
3) 2020 Peugeot 3008 1.6 Active Life Prime Ed., 2007 Toyota Yaris 1.0 Terra
2) 2012 Avensis Elegant Extra, 2012 Auris 1.33 Comfort
1) 2005 Focus Collection 1.6i HB.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 25, 2013, 22:47:27 »
Siz hangi bayiden almıştınız aracı sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz ayrıca o zaman kampanya varmıydı varsa kampanya fiyatı üzerinden ne kadar indirim almıştınız
İnci Beyazı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 65000
  • Model Yılı: '21
  • 23 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: VSC gerekli midir?
« Yanıtla #9 : Haziran 25, 2013, 23:13:52 »
ben görüntülü pak sensörü ve akı çıtalarını hediye olarak almıştım. sonra bagaj havuzu ile kauçuk paspaslara 180 lira verince baya bi koydu, keşke onlarda da ısrar etseydim :)

koltuk koruma boya koruma gibi şeyleri yaptık derler ama adam gibi yapmazlar, görecelidir. Koltuk koruma da sözde yaptık dediler bana ama deneyimlerim sonucu yaptıkları işi beğenmedim :)
2012 Auris    1.4   D-4D MT
2021 Corolla 1.5   MDS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kilometre: 175000
  • 9 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 26, 2013, 08:56:08 »
Siz hangi bayiden almıştınız aracı sakıncası yoksa söyleyebilirmisiniz ayrıca o zaman kampanya varmıydı varsa kampanya fiyatı üzerinden ne kadar indirim almıştınız

Erkan Bey öncelikle aracınız hayırlı olsun.  Ben aracı Aralık ayında Ocak 2013 trafiğe çıkış yapacak şekilde bahsettiğim hediyeler ile birlikte 56.000 Tl ye aldım. Sanırım liste fiyatı 63.200, kampanyalı fiyatı 58.500 Tl idi. Bu fiyatı ilk olarak Ankara ALJ den almıştım, sonra bulunduğum ildeki bayiyle (Aksaray Özeller) pazarlık yaptım sağolsun onlar da baya yardımcı olmuşlardı.

Toyota bayileri hediye konusunda biraz sıkıntılı. Aldığım hediyelerden en kullanışlıları yan kapı çıtaları ve kauçuk paspas. Zorluk çıkarırlarsa park sensöründen vazgeçip bunlara yönelmenizi tavsiye ederim. Park sensörünü hiç kullanmıyorum.
3) 2020 Peugeot 3008 1.6 Active Life Prime Ed., 2007 Toyota Yaris 1.0 Terra
2) 2012 Avensis Elegant Extra, 2012 Auris 1.33 Comfort
1) 2005 Focus Collection 1.6i HB.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her dil, gönlün perdesidir.
  • Kilometre: 77777
  • Model Yılı: '09
  • 12 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 26, 2013, 09:11:44 »
bende ikinci el olarak aldığımda trafik seti paspas ve bakım çeki almıştım
.....TOYOTA COROLLA 2009 1,6 ELEGANT VE SİYAH.....
İyi şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 26, 2013, 09:17:09 »
Park sensörü de önemli bence. Araç da geri görüş kamerasının olması park sensörünün iptalini gerektirmez diye düşünüyorum. Park sensörünün sağlıdığı rahatlık farklıdır geri görüş kamerasına göre. Bende dün itibariyle yeni Corolla Elegantımı teslim almış bulunmaktayım. Pazarlık yaparken anlaştığımız fiyata(57.900) dahil ettiğim ekstralar şöyle; kauçuk paspas, arka park sensörü, trafik sigorta, Sonax koltuk döşeme koruma kuponu ve servis zamanlarında aracı aldığımız bayii(İstanbul - Ortaköy) tercih etmemiz durumunda %25 varan indirim. Hepsi 57.900TL içinde. Aracı alırken mutlaka fiyat da pazarlık yapın ve pazarlık yaptığınız son fiyat üzerinden hediyeler isteyin. %90 sizin istediğiniz oluyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • SUBARU Forester SG
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 114000
  • 195 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 26, 2013, 09:54:04 »
Araç pazarlık konusu ile bağlantılı olarak müşteri temsilcileri gelen müşteriyi kesinlikle kaçırmak istemiyorlar. Çünkü Toyota' nın bayiye, bayii yöneticilerininde çalışanlarına(müşteri temsilcilerine) vermiş olduğu görevler, hedefler var. Bunun bilincinde olarak araç satın almaya çalışırsanız pazarlığa 1-0 önde başlarsınız. Konuşmayı siz yönlendirirsiniz. Ve sonuç olarak sınırları çok fazla zorlamamak kaydıyla yaptığınız pazarlık da hem istediğiniz fiyat hem de anlaştığınız fiyat üzerinden sizin istediğiniz ekstralarla galip olarak ayrılmış olursunuz. Benimle ilgilenen müşteri temsilcisi ile pazarlık aşaması bittikten sonra devam eden, tabiri caiz ise havadan sudan konuşmalarımız sırasında çok şaşırdığım bir bilgi verdi. Daha doğrusu benim için yeni belki forumdaki arkadaşlarımız bu bilgiye vakıftırlar. Tek bir müşteri temsilcisinin aylık satması gereken araç miktarı 16!!! imiş. Bayide beş müşteri temsilcisi olduğunu düşünürsek ayda 80 araç eder. Muazzam bir hedef. Tabii bu bayiden bayiye değişiyordur. Hatta bayinin bulunduğu il/ilçe bile bu hedefe etken olabilir. Ayda 80 araç! Duyunca çok şaşırdım hakikaten. Ve bu sadece bir bayii hedefi. Aslında baktığımız zaman sadece buradan bile Toyota' nın hedeflerinin ne kadar büyük olduğunu görebiliyoruz. Neden her yıl "yılın en çok satan aracı" ünvanına sahip olduğunu buradan da anlayabiliriz. Slogana bakar mısınız; "Benim babam Toyota gibi adam." Bu mudur? Budur abi. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 26, 2013, 23:02:59 »
Ben bugün aradım hediyeyi sordum park sensörünü ön arka olarak düşünmüştüm dedim ama onlar sadece arka park sensörü hediye etmişler sonradan dönüş yapacak size dediler ama bakalım sonuç ne olacak hatta arka park sensöründe ekranda yokmuş bende karar veremiyorum ne isteyeceğime deneme göre kameraya ek olarak sadece sesli uyarı yapıyormuş
İnci Beyazı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 27, 2013, 00:20:28 »
Park sensörü de önemli bence. Araç da geri görüş kamerasının olması park sensörünün iptalini gerektirmez diye düşünüyorum. Park sensörünün sağlıdığı rahatlık farklıdır geri görüş kamerasına göre. Bende dün itibariyle yeni Corolla Elegantımı teslim almış bulunmaktayım. Pazarlık yaparken anlaştığımız fiyata(57.900) dahil ettiğim ekstralar şöyle; kauçuk paspas, arka park sensörü, trafik sigorta, Sonax koltuk döşeme koruma kuponu ve servis zamanlarında aracı aldığımız bayii(İstanbul - Ortaköy) tercih etmemiz durumunda %25 varan indirim. Hepsi 57.900TL içinde. Aracı alırken mutlaka fiyat da pazarlık yapın ve pazarlık yaptığınız son fiyat üzerinden hediyeler isteyin. %90 sizin istediğiniz oluyor :)
öncelikle size de hayırlı olsun bende ortaköyden aldım sedef hanım ilgilendi hediye için sizin isminizi vericem sakıncası yoksa
İnci Beyazı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Toyota Modeli
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 34 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 27, 2013, 01:49:21 »
Cam filmi ve garanti extra da hediye olarak alınabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 27, 2013, 05:30:23 »
bana park sensörü takmışlardı benim talebim olmaması rağmen:))) iyiki takmışlar:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 29, 2013, 14:01:57 »
Ben de görüştüm ön arka park sensörü takacaklar ağlamayana meme yok demekki yoksa sadece arka park sensörü yakılacaktı ön sensörleri aktif ve pasif eden bir de buton olacakmış bakalım nasıl birşeylerde karşılaşacağım beklemek zor aracı almak için son haftaya girerken
İnci Beyazı