Gönderen Konu: rolenti  (Okunma sayısı 907 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
rolenti
« : Haziran 21, 2013, 17:16:12 »
merhabalar arkadaslar bır ıkı gundur bır skıntım  var aracımda aracın rolentisı dustu 5 lerde calısıyo aracım 96 model 1.6 xei bunun rolentısını ben yukselte bılırmıyım ve nereden yukselıyo onceden 9 larda calısıyodu en buyuk sıkıntıda rolenti dusunce arac benzıne geciş yapıyo aracın rolentısını 8 9lara cıkarınca hersey normal  şimdiden teşekkür ederım herkese..

Toyota Club Türkiye

rolenti
« : Haziran 21, 2013, 17:16:12 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: rolenti
« Yanıtla #1 : Haziran 21, 2013, 17:34:48 »

rolAnti :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 21, 2013, 20:03:14 »
Alıntı
merhabalar arkadaslar bır ıkı gundur bır skıntım  var aracımda aracın rolentisı dustu 5 lerde calısıyo aracım 96 model 1.6 xei bunun rolentısını ben yukselte bılırmıyım ve nereden yukselıyo onceden 9 larda calısıyodu en buyuk sıkıntıda rolenti dusunce arac benzıne geciş yapıyo aracın rolentısını 8 9lara cıkarınca hersey normal  şimdiden teşekkür ederım herkese..

Öncelikle Merhabalar Aynısı bizim araçta da oldu rolanti 800-700 e kadar düşüyordu hele kışın 3-4 seferde alıyordu araçım 97 model xei bujileri değiştirdik geçti bujilere baktırın bi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Wolverine
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '07
  • 13 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 22, 2013, 00:51:18 »
bizim dairenin arabasında da var. özel servis buji ve bobinlerden diyor. bence kontrol ettirin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 27, 2013, 02:31:12 »
arkadaslar bugun bogaz kelebegını soktum baktım bırde ne goreyım komur gıbı olmuş bır balata spreyi ve diş fırcasıyla tertemız ettım ve yerıne taktım hersey duzeldi sorun ortadan kalktı ama bu işlemi yaparken kesınlkle metal türü bırsey kullanmayın...