Gönderen Konu: Corolla yeni kasa ufaktan modifiye  (Okunma sayısı 7787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla yeni kasa ufaktan modifiye
« Yanıtla #40 : Ağustos 26, 2013, 16:12:32 »
Maşallah aracınıza..Angel farı bu kasaya sitede uygulayan ilk bendim yaklaşık 4 sene önce falan halen daha kullanıyorum tabi sararma olayını saymazsak bakımını iyi yapın derim yoksa çok kötü sararıyor..Ledli stoplar halen daha hoşuma gidiyor bir onları takamadım içimde kaldı..Jantları gerçekten değiştirmeniz gerek hiç iyi değiller..App film olayından bahsedilmiş zaten..
Aracı basma olayınında mümkün olmadığını söylemişsiniz coilover falan diyen arkadaşlar olmuş inatla neden anlamıyorum :)
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ağustos 26, 2013, 16:12:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #41 : Eylül 18, 2013, 10:45:46 »
Maşallah aracınıza..Angel farı bu kasaya sitede uygulayan ilk bendim yaklaşık 4 sene önce falan halen daha kullanıyorum tabi sararma olayını saymazsak bakımını iyi yapın derim yoksa çok kötü sararıyor..Ledli stoplar halen daha hoşuma gidiyor bir onları takamadım içimde kaldı..Jantları gerçekten değiştirmeniz gerek hiç iyi değiller..App film olayından bahsedilmiş zaten..
Aracı basma olayınında mümkün olmadığını söylemişsiniz coilover falan diyen arkadaşlar olmuş inatla neden anlamıyorum :)

teşekkür ederim dikkat edicem bakalım bende 2 yıl önce yaptırmıştım daha henüz bir sararma söz konusu değil :) coilover olayınıda düşündüm fakat çok fazla arıza çıkardığını söyledikleri için vaz geçtim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Celica
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '04
  • 27 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 03, 2013, 22:33:29 »
Allah kazasiz belasiz surusler nasib eglesin.Cok guzel gercekten.Kapi alti Toyota logolu lasere bayildim.Bende istiyorum ama celica nin kapilarda isik yok,tavan isigindan kablo cekmem lazim.Ama hic vakit kalmiyor.