0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gayet güzel duruyor aracınız. yolda bir gören bir daha bakar eminim. kazasız belasız kullanın inşallah. ama şunu tavsiye etmek istiyorum. plakalıkları çıkarın bence. app plaka da hoş duracaktır diye düşünüyorum.
Malesef aracı basamıyorum arada bir uzun yola çıkıyorum memlekete falan arazi şartlarında bunun bile altı vuruyor düşürürsem herhalde askıda kalırım fakat cam filmi ve egsoz uygulaması vs yaptıracağım fakat daha kafamda ne yaptıra cağıma örnek bulamadığım içn onlarda kalmış durumda
harika olmuş özellikle arka farlar birde logonun yansıması bunları nerde yaptırdnız acaba ist. neresi
hocam aracın çok güzel olmuş Allah kaza bela vermesin, bir sorum olacak bu modelde sinyalli ayna yok normalde bende var sonradan takdırdıysan sıkıntı oldu mu? katlanır vs olmasında soket varmı içeride
başlıkta "Corolla yeni kasa" diyince heyecanlandım bir an ne zaman aldınız ne zaman modifiye yaptırdınız diye:) resimleri görünce biraz hayal kırıklığı olmadı değil ama yine de güzel aracınız maşallah..kazasız belasız kullanın..
Çok beğendim , özellikle LED stoplar süper.