Sevgili ToyotaClubTR forum üyeleri, ağabeylerim, kardeşlerim, yarın akşamüstü itibariyle yeni bir sefere başlamak üzere gemiye çıkıyorum. Zaman zaman, otomobiller hakkında tutku ve fanatizme kapılıp objektif olmadan bazı konularda canınızı sıktıysam af diliyorum.
2014ün ocak-şubat aylarına kadar aranızda olamayacağım, limanlardan fırsat buldukça yazarım. Hakkınızı helal edin, ne kadar sürç-i lisan ettiysem affola. Sağlıcakla kalın
Alper Bey, forumda bilgisinden en cok faydalandığım üyelerdensin, gerek konuya hakimiyetin gerek samimiyetin gerekse saygı ve herkesin düşüncesine gösterdigin tevazu ve incelik için teşekkür eder, kazasız belasız bir sezon dilerim, Allah'a emanet ol...
Yolun açık olsun abi, tez zamanda sağ salim gelirsin İnşallah...
Rocco'yu da yükletiverseydin gemiye, indiğin limanlarda gezer dururdun
Herkeze çok teşekkür ediyorum. Romanya Köstence limanı açıklarında demirlemiş vaziyetteyiz şu an, 4.kaptanın paylaştığı internet ve vodafone işbirliğiyle:), yine internetim var, Mehmet Ali abi, limanlardan paylaşımlar yapacağım ileride, ama karadeniz limanları tehlikeli

, buralarda pek çıkmayacağım dışarı.
Köstence güzelmi, romen kızlar nasıl, her limanda bir sevgili olayı ne durumda, kolay gelsin
Köstence güzelmi, romen kızlar nasıl, her limanda bir sevgili olayı ne durumda, kolay gelsin
Hehehe, çok özel olmadımı bu soru ?
Yo
Herkeze çok teşekkür ediyorum. Romanya Köstence limanı açıklarında demirlemiş vaziyetteyiz şu an, 4.kaptanın paylaştığı internet ve vodafone işbirliğiyle:), yine internetim var, Mehmet Ali abi, limanlardan paylaşımlar yapacağım ileride, ama karadeniz limanları tehlikeli
, buralarda pek çıkmayacağım dışarı.
Resimleri valla merakla bekliyorum.Kendine dikkat et kardeşim
Allah kolaylik versin, yolunuz acik olsun.
Ugradiginiz tum limanlarda checkin yapmayi unutmayin.
Allah yardımcınız olsun..... Beni deniz tutuyor o yüzden kaptan olamadım.....
Alper hayırlı yolculuklar.. Sağ salim git gel...
Mali abinin değindiği konuya katılıyorum..
Yurdumdan toyota manzaraları:))
yaris mpv:)

sanırım toyota IQ

buda previa modeli yanılmıyorsam

Hoşgeldin 1001rrrrrrrrrrr
Ya o iminik araba sanki smart la yarisin yasa dışı çocukları gibi duruyor
Sevgili ToyotaClubTR forum üyeleri, ağabeylerim, kardeşlerim, yarın akşamüstü itibariyle yeni bir sefere başlamak üzere gemiye çıkıyorum. Zaman zaman, otomobiller hakkında tutku ve fanatizme kapılıp objektif olmadan bazı konularda canınızı sıktıysam af diliyorum.
2014ün ocak-şubat aylarına kadar aranızda olamayacağım, limanlardan fırsat buldukça yazarım. Hakkınızı helal edin, ne kadar sürç-i lisan ettiysem affola. Sağlıcakla kalın
varsa hakkım helal olsun. Allah size kolaylıklar nasip eylesin.
Sayın abilerim, henüz gelemedim, litvanya da internet bulmuşken, sizinle paylaşım yapmak istedim. İnşallah 1 ay içinde türkiye sınırları içinde olacağım.
Hayirlisiyla gelde abi bir bulusma organize edelim
Sayın abilerim, henüz gelemedim, litvanya da internet bulmuşken, sizinle paylaşım yapmak istedim. İnşallah 1 ay içinde türkiye sınırları içinde olacağım.
Geldiğinde haberleşelim musait olursan. İlk muhabbet yarıda kaldı. İki lafın belini kırarız.
Geldiğinde haberleşelim musait olursan. İlk muhabbet yarıda kaldı. İki lafın belini kırarız. 
Hayirlisiyla gelde abi bir bulusma organize edelim 
aynen şart oldu artık, mehmet ali abiyide alıp geldiğim gibi bir izmit buluşması organize edelim, tabi şirket beni lütfedip gemiden çekerse, hala norveçteyim, hala gemiden inemiyorum, şafak doğan güneş , ama 1.5 aydır güneş yok bu memleketlerde
Gelirken mangala bir kasa Somon şart oldu.
Gelirken mangala bir kasa Somon şart oldu.

hehe, abi türkiyeden alırım onu, bu norveçliler adama günahını vermiyor, sürekli balık yemi ve yağı hammaddeleri taşıyoruz, 6 aydır boğazımdan bir balık dahi girmedi, ben memleketime kavuşayım da, mangalda balıkta benden abi, hiç sorun değil:)