0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili ToyotaClubTR forum üyeleri, ağabeylerim, kardeşlerim, yarın akşamüstü itibariyle yeni bir sefere başlamak üzere gemiye çıkıyorum. Zaman zaman, otomobiller hakkında tutku ve fanatizme kapılıp objektif olmadan bazı konularda canınızı sıktıysam af diliyorum. 2014ün ocak-şubat aylarına kadar aranızda olamayacağım, limanlardan fırsat buldukça yazarım. Hakkınızı helal edin, ne kadar sürç-i lisan ettiysem affola. Sağlıcakla kalın
Köstence güzelmi, romen kızlar nasıl, her limanda bir sevgili olayı ne durumda, kolay gelsin
Herkeze çok teşekkür ediyorum. Romanya Köstence limanı açıklarında demirlemiş vaziyetteyiz şu an, 4.kaptanın paylaştığı internet ve vodafone işbirliğiyle:), yine internetim var, Mehmet Ali abi, limanlardan paylaşımlar yapacağım ileride, ama karadeniz limanları tehlikeli , buralarda pek çıkmayacağım dışarı.
Sayın abilerim, henüz gelemedim, litvanya da internet bulmuşken, sizinle paylaşım yapmak istedim. İnşallah 1 ay içinde türkiye sınırları içinde olacağım.
Geldiğinde haberleşelim musait olursan. İlk muhabbet yarıda kaldı. İki lafın belini kırarız.
Hayirlisiyla gelde abi bir bulusma organize edelim
Gelirken mangala bir kasa Somon şart oldu.