0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gitmişken Zargana'yı da alıp gelseydin hafta sonu misafirim olurdunuz. Olmadı Kocaeli de bisiklet yollarına dikkat çekme ve sahip çıkma adı altında sürüş etkinliği var. Bisikletini de al gel..... hehehehe
Başım üstüne her zaman beklerim.Hatta hafta sonu olursa havuza gideriz ve nasıl boğunulur göstereyim hehehehhe. ACD nin yüzmesine gerek yok zaten su onu her durumda kaldırır
10 metrelik bir kotra alıp okyanuslara açılmayı planlıyorumdenizde karşılaşırsak bir birimize korna çalalım
Abi 10 metreyle Izmirden disari cikamazsin
Uzaklar diye bir tekne var, devamlı belgeselleri yayımlanıyor , şu aralar TRT HD kanalında, sanırım her gece...adam o 10 metrelik teknesiyle sürekli okyanuslarda...benim neyim eksik...ayrıca alacağım tekne tam bir teknoloji harikası
Bize bir gün, size de hayırlı yolculuklar demek nasip olur inşallah.
Çooookkk beklersin.... hiç heveslenmefizanda olsam forumu bırakmamhepinizi yolcu edecem
Tekirdag akport limanından herkeze şükranlarımı sunuyotum, mesaide 3. Güne girdim , sanırım yurtdışına çıkıştan 10 gün sonta 1 hafta türkiyede kalacagız ve sonrasında 5 aya yakın baltık denizini aşındıracağız , Buralara uğradıkça haber edeceğim arada