Arkadaslar 2008 Aurisime 1060 TL'ye generali sigorta acentesinden teklif aldim.
Sartlari icime sindi hasaraizligi vs. var. Ayrica yetkili servisi aradim anlasmaliymis.
Ben ilk kez duydum adini, duyan bilen var mi?
Tesekkurler simdiden.
Hocam Generali bayadır piyasa da fakat ben sigortacılık yapmama rağmen hiç denk gelmedim hiç çalışmadım generaliden yaptıran da duymadım açıkcası.Kasko için biraz seçici olmakta yarar var.Herangi bir hasar durumunda orjinal parça mı takıyormuş ?
bazı sigorta şirketleri yetkili servise gidersen daha yüksek özel servise gidersen daha düşük fiyat fiyat veriyor size fiyatı verirken özel servis diyemi yetkili servis diyemi hazırladılar bunları dikkate alırsanız daha iyi olur sizin için.
Bu tip detaylari gorebilmek icin acenteadan ne istemem gerekiyor?
Acentenizden yazılı teklifi isteyin.orada hepsi belirtiliyor arka sayfalarda yalnız hepsini okumanız gerekebilir
Yetkili servislerde gecerliymis. ayrica soyle bir guzelligide varmis, anlasmali ozel servislerde yaptirmak sartiyla 15 Bin TL ye kadar hasarsizlik indirimini bozmuyormus.
Generali'den pesin 980 TL'ye yaptirdim
Sakın ama sakın deneme bile derim, ben geçen yıl 2007 corollama o lanet yerden kasko yaptırdım, Arkadaşa emanet verdik boş anıma geldi babama yine vermem emanet araba sizin de kulağınıza küpe olsun, marşpiyeli sürtmüş toyota servisi 350 tl dedi kasko şirketi ile görüştüm hasarsızlık indirimi bozulmadan hallederiz dediler anlaşmalı oldukları beryerden trabzonda, bir yıl geçti kasko yenileyeceğim kime sorsam hasarsızlığınız bozulmuş dediler, adamın yüzüne tükürdüm bizim karakolun karşısında ofisi, sık sık bizim trafek tescile gelirdi, ekip araçlarınıda para toplar ona yaptırırdık iş yerinden arkadaşlarda, adamın işi bitti tabi o olaydan sonra, geri parasını ödedim hasarsızlık indirimi almak için dosyayı kapattık, artık kaskoda yaptırmıyorum, geçen de arkadaşa baktırdım, generali kasko yapılı iken aracın ön camı değiştirilmiş görünüyor asla öyle birşey olmadı sahtekar bir şirket kısacası...
Bir işin içinde GENERAL-I varsa bulaşma derim

)
arkadaş yaptırmadan önce söyleseydiniz fikirlerinizi daha iyi olurdu adam kaskoyu yaptırdım diyor peşine herkes dökülüyor sakın yaptırma diye ilginç açıkcası.
Generali'den pesin 980 TL'ye yaptirdim diye yazmış
Artık çok geç

Geçen sene 1750 TL Ak Sigorta'dan yaptırmıştım. Bu seneki fiyatı %30 hasarsızlığım olduğu halde 1400 küsürdü.. Diğer firmalarada baktım onlarda yakın fiyatlar verdiler. Hal böyle olunca bu sene kasko yaptırmayı düşünmüyordum açıkcası ama Generali iyi fiyat verince yaptırdım.
Kaza, bela olmaz inşaAllah.
Arkadaşlar sigortacım kasko için araştırdı.Generali sigorta en uygunu.Prins lpg sistemini,araç üzerindeki sonradan serviste takılan aksesuarları ekledi 1377 tl.nasıl sizce.
Bugün Generali sigortadan 1250 tlye kasko yaptırdım.2o yıldır Belçikada yaşayan bir arkadaşım tavsiye etmişti evini ,iş yerini ve araçlarını yıllardır bu firmaya sigortalatıyormuş.Sigotacımda zaten avrupanın 3 büyük sigorta şirketinden biri olduğunu 150 yıllık köklü bir firma olduğunu söylemişti.
Bugün Generali sigortadan 1250 tlye kasko yaptırdım.2o yıldır Belçikada yaşayan bir arkadaşım tavsiye etmişti evini ,iş yerini ve araçlarını yıllardır bu firmaya sigortalatıyormuş.Sigotacımda zaten avrupanın 3 büyük sigorta şirketinden biri olduğunu 150 yıllık köklü bir firma olduğunu söylemişti.
Hayırlı olsun, ben paçayı zor kurtardım o firmadan..
Nasıl bir sorun yaşamışdınız.Ben firma hakkında epey tereddüt ettim ama sonra araştırıp karar verdim..
Valla her ürün için farklı kullanıcılar tarafından birbirine benzer problemler mevcut. Misal Toyota sorunsuz o zaman herkezin toyota kullanması lazım. Yada "A" firması yılın otomobili ödülünü alıyor o vakit herkes o aracı alıp kullanır yani Kişiden kişiye görecelik arz eden şeyler bunlar diye düşünüyorum.
Ayrıca beyaz eşyada Bosch beyaz eşyada 1 numaradır derler lakin bulaşık makinesinden çıkan bardaklar kılıç kalkan oynamış gibi

Ama bi okadar kullanıcı içinse 1 numara şikayet var da ise dünyanın şikayeti var.
Nasip kısmet artık. Siz tutturupda aracı sigortanın anlaşması olmayan bayiye götürürseniz epey ugraşır sigortayı suçlu ilan edersiniz.
Sigorta yaptırırken uzman yardımı almayanlar her zaman mağdur ne yazık ki..