Merhabalar;
Son zamanlarda özellikle hızımı 120 km'nin üzerine çıkardığımda aracın sağ tarafından tıkır tıkır ses gelmeye başlıyor. Hani bozuk para sesi olur ya da torpidonun içinde bir şey olur da ses çıkar ya o tarz. Ancak ben nereden geldiğini bulamadım. Acaba vidalar mı gevşedi? Bu konuda daha önce sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız var mı ve varsa nasıl çözümlediler?
Diğer sorum;
1993 model Toyota Corolla 1,6 GL model aracımın ön hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle de link verilirse çok mutlu olurum.
Aracın ön kapılarından çıkardığım hoparlörler 16 çapında ama şaşırdım acaba bu doğru mu sizce?
Son sorum ise

Araçta hızlı seyir halinde iken motor sesini dinliyorum ve 5 vitesli aracım sanki 6. vitesi istiyormuş gibi bağırıyor resmen. Aracın gücüne karşı vites yetersiz kalıyor gibi geliyor bana. Acaba ben çok mu pimpirikliyim herşeye dikkat ediyorum bilemiyorum
O Tıkır tıkır Sesini bende biliyorum bu sorun bendede vardı süspansiyonların oralardaydı. Daire İçine ALdığım Parça Yüzündendir Büyük İhtimal Zamanla Hıpranıyor.

Teşekkürler.
En kısa zamanda baktıracağım
Diğer sorularıma cevap verecek arkadaşlarım varsa çok memnun olurum.
Diğer sorum;
1993 model Toyota Corolla 1,6 GL model aracımın ön hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle de link verilirse çok mutlu olurum.
Aracın ön kapılarından çıkardığım hoparlörler 16 çapında ama şaşırdım acaba bu doğru mu sizce?
Son sorum ise
Araçta hızlı seyir halinde iken motor sesini dinliyorum ve 5 vitesli aracım sanki 6. vitesi istiyormuş gibi bağırıyor resmen. Aracın gücüne karşı vites yetersiz kalıyor gibi geliyor bana. Acaba ben çok mu pimpirikliyim herşeye dikkat ediyorum bilemiyorum
Tabi Doğan elimden geldiğimce cevaplarım sorularını