Selam arkadaşlar
Şimdi size durumumu anlatayım bana bir ışık tutun arkadaşlar

Bu hafta itibari ile işimden ayrıldım (maaş alamadığımdan dolayı) ve askere henüz gitmedim tecilim ise 1 sene daha var ama 1 sene olduğu için yeni bir işe girmek zor görünüyor bu nedenle kasım ayında askere gitmeyi düşünüyorum...Şimdi gelelim meseleye askere gittiğim zaman arabaya bakacak hiçkimse yok bu nedenle bir çözüm bulmam gerekiyor..Aracımıda satmak istemiyorum heleki şu zamanda millet sıfır araç alırken ve tıkırtılar arzalarla uğraşırken benim hiç keyfim kaçmadan binebilmek sorunsuz bir şekilde çok güzel

Şimdi arkadaşlar;
Araç 1.5 sene yatarsa ne olur? tabiii ilk askere gideceğim sonra en fazla 3 ay sonra dağıtıma geleceğim..tekrar gideceğim sanırım 2 defa daha iznim oluyor tam bilmiyorum prosedürlerini sanırım 4 ayda bir uğrayacağım eve gibi görünüyor bu aralarda geldiğim zamanlar tabii kullanılmamış bile olsa motor yağını değiştiririm geldiğimde de kullanırım bu şekilde herhangi bir zarar görür mü ? Çürüme falan olabilir mi? Gitmeden güzelce cilalarım gerçi yağmurdan falan korusun diye..giderkende aküyü sökerim gelince takarım diye düşünüyorum..
Araç hakkında tam bilgiye ulaştım sonunda bu konuda da bilgi vereyim sizce ne kadar mantıklı satmak yada satmamak bunada karar verelim.
Araç 96 model 1.6 gli
Toyota Servisinden aldığım bilgiye göre;
km si orjinal 97 bin'de... en son 70binlere 2005 senesinin başına kadar servise gitmiş sürekli bakıma.zaten 2006 da da ben aldım aracı
2 defa kazası olmuş birisinde arka bagaj kapağı ve tampon değişmiş
diğerinde sol 2 kapı sacı ve ve çamurluk farlar ön panjur değişmiş motorla ilgili hiçbir kazadan dolayı hasar görmemiş sadece klima borusu değişmiş
bu işlemler toyota servisinde yapılmış. Her 5bin kmde bir toyota servisinde bütün bakımları yapılmış.
bu koşulları göz önüne aldığımızda sizce satmak mantıklı mı? yoksa dursun mu?
Benim aracımla ilgili hiçbir problemim yok çalışmayan hiçbir fonksiyonu yok aracımı çok seviyorum hiçbiyerinden hiçbi şekilde ses yada tıkırtı yok yani şuan saat gibi tıkır tıkır işliyor...çok memnunum..sizler ne dersiniz? zaten motor, şanzıman vs vs gibi hiçbir yerinde en ufak sıkıntım yok.. ne dersiniz arkadaşlar? benim içimden geçmiyor satmak ve satarsam çok üzülürüm açıkcası