0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Park halindeki Aracımın sol farına çarpıp yandan çizilmesine sebebp olmuşlar, Far camını değiştirirsem renk farkı olur mu?
Sol tarafta sinyal kısmında ince ve derin bir çizik (1 milim derinlikte) , çarpanın sigortası camı değiştirebilecek.
Bence değiştirin ama orjinali ile değişecekse tabi Arasında renk farkı illaki olacak ama eski tarafı zımpara(çizik durumuna göre sırayla 800-1000-1200-1500-2000-3000 numara su zımparası)+polisaj+wax üçlüsünden sonra diğeriyle renk tonu aynı olacaktır.
Dediğiniz gibi birini değişecekse zaten diğer işlemin parasına biraz daha eklese diğerinide kendisi alır.Bir far temizleme 100-150 lirayı bulur filmle beraber
Farların ikiside çok saydam renkli, cizik yoktu. ikiside yesyeni görülüyor bu çizik hariç. Ben 2 yıl önce ön camı serviste değiştirdim, Orjinal cam olmasına rağmen yeni takılan cam güneş ışığını daha çok içeri almaya başladı. Fabrikada takılan far ile serviste takılan farında farkı olacağı düşüncesindeyim.
Haklısınız.O kadar pahalı olacağını sanmıyorum.O kadar fiyat çıkarsa dediğiniz gayet mantıklı.Film olayınada karşıyım ne kadar düzgün olursa olsun far açısını bozacaktır dış etkenlerden dolayı.
Sonax far çizik giderme,parlatma ve koruma 90 lira fiyatı var.Koruma dediği film değil sanıyorum.
Durduğu yerde komşununçarpmasına kızıyorum, biraz.
Tamponunda yarısını boyamıyorlarmış, sadece köşeyi boyatmak istiyorum.