Gönderen Konu: Bursa'da servis harici usta?  (Okunma sayısı 1630 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
Bursa'da servis harici usta?
« : Haziran 17, 2013, 13:08:19 »
Merhabalar,
Bursa'da güvenilir bir usta arıyorum.
Forumda 2010 tarihli bazı başlıklarda Küçük Sanayi'de Adnan Usta'dan bahsedilmiş. İrtibat için telefon/adres verebilecek olan varsa çok yardımı olur.
Yine eski tarihli başlıklarda Küçük Sanayi 17. Blok Cherry servisinde İbrahim Usta denmiş.
Bu iki isimle ilgili tecrübesini paylaşmak isteyen veya başka bir usta tavsiye etmek isteyen varsa makbule geçer.
Teşekkürler

Toyota Club Türkiye

Bursa'da servis harici usta?
« : Haziran 17, 2013, 13:08:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
Ynt: Bursa'da servis harici usta?
« Yanıtla #1 : Haziran 17, 2013, 13:40:08 »
Beşevler küçük sanayi sitesinde 14 blokta Öz otomotiv Adnan usta şeklinde bir adres var ama değişip değişmediğini bilmiyorum
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: Bursa'da servis harici usta?
« Yanıtla #2 : Haziran 17, 2013, 14:00:33 »
Merhabalar,
Bursa'da güvenilir bir usta arıyorum.
Forumda 2010 tarihli bazı başlıklarda Küçük Sanayi'de Adnan Usta'dan bahsedilmiş. İrtibat için telefon/adres verebilecek olan varsa çok yardımı olur.
Yine eski tarihli başlıklarda Küçük Sanayi 17. Blok Cherry servisinde İbrahim Usta denmiş.
Bu iki isimle ilgili tecrübesini paylaşmak isteyen veya başka bir usta tavsiye etmek isteyen varsa makbule geçer.
Teşekkürler

Adnan ustaya bir kaç kere gittim, özelden görüşelim yardımcı olmaya çalışırım. Orası veya başka bir kaç yer önerebilirim.