0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar,Bir yıldır kullanmakta olduğum 2005 model Corolla HB Sport model aracım ile ilgili bir şey kafama takıldı.Bu araçta 3 ayrı motor performans seçeneği olduğu söyleniyor.normal mod-ekonomik mod-spor modcahilliğime verin ama ben bunu ilk defa duyuyorum. gerçekten böyle bir durum var mı?varsa modlar arası geçiş nasıl sağlanıyor.direksiyonun altında ne işe yaradığını bilmediğim bir tuş var. acaba o tuşun bu konuyla bir ilgisi var mı?
Motor o modlara kendisi karar verir kabaca.Aslında o an sizin gaza basış şeklinize göre motor zamanlama ayarlarını değiştiriyor.Olay bundan ibaret.Sizin düşündüğünüz gibi,flexi şasi,sistemi benzer bir şey mevcut değil.Direksiyonun altında tuş derken nasıl bir şey anlayamadım tam olarak.Bir fotoğraf görebilir miyiz?
Aracinizin fotosunu bekliyoruz o arac Mesut Akin Sportu olabilir. Bahsettiginiz tuslu mekanizma Sprint Booster. Gaz tepkime ayari yapar.
Sport ne oluyor, bildiğimiz 1.8 TrabzonSport mu ?
1.6 Sport ,seninkinin marspiyellisi ve mavi koltuklusu.
Hadi ya, birde orjinal dimi, onuda hiç görmedim ben. Sahibinden den bir bakayım.
Aynen orjin style.
Koltukları gayet güzel, marşpiyeri çok tutmadım ama, rahatsızda etmiyor. Peki bu sport lar hep terra donanımıylamı geldi.
Evet,ara donanım tarzında bir şeydi.Yani sol gibi direksiyon kumandası vs var ama manuel klima gibi.
Ayıp laaa nası görmedin benim araba işte Gördün ya düzcede tabi o amaçla incelemediğin için Bu arada konuyu açan arkadaşın dediğini bende merak ettim doğrusu
Valla kardeşim senin sol e binince donanım açık renk döşemeler filan uslu uslu oturdum ben sesimi çıkaramadım ki Şaka maka Hiç lafı açılmadı demek ki yahu